Warto jednak zwrócić uwagę na czas jaki potrzebowała moja dziewczyna do zrozumienia całej tej sytuacji ( 11 długich sekund) oraz jej błyskotliwe pytania
Warto jednak zwrócić uwagę na czas jaki potrzebowała moja dziewczyna do zrozumienia całej tej sytuacji ( 11 długich sekund) oraz jej błyskotliwe pytania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Następą razą się lepi postarej!
chyba się wtedy malowała więc nie skupiła swojej uwagi na drodze
Następnym razem obyście wyjebali czołówkę z siodłowcem wypakowanym na pace po brzegi. Tak żeby z 30 ton ważył w momencie zderzenia.
Nie powiem, że się czegoś nauczycie, no ale przynajmniej dwa chwasty mniej. Jeden chwast za sam pomysł, drugi chwast za brak reakcji.
Ta twoja dziewczyna to jakas pusta rura,nie? Ale czego sie spodziewac. Na lepszą nie stac takiego kundla co wstawia do sieci filmiki ze swoją dziewczyną i publicznie sie z niej nabija. Wiem ze nie zrozumiales, ale inni zrozumieją.
Oddie dobrze wiemy jaka jest. I pamiętaj - takie szmule nie dają tylko swoim partnerom
Wy jesteście jacyś pojebani? Kompletnie dziewczyny nie znacie, a po niej jedziecie ... Wiem, że wam smutno, gdy naokoło wszyscy się ruchają, a wy nadal jesteście prawiczkami, ale bez przesady. A co do gwary, to ludzie na śląsku nie mówią, ani po polsku, ani po niemiecku co w znacznym stopniu utrudnia komunikację, więc rozsądnym byłoby zaprzestanie porozumiewania się tym czymś, przynajmniej już w młodszych pokoleniach.
PS. Gdyby komuś przyszło na myśl nazywanie mnie rycerzem internetu, to od razu wyjaśniam, że tutaj kompletnie nie miała znaczenia płeć. Tego "Kundla" też bym bronił gdybyście po nim tak jechali.
Nie pozdrawiam,
M.P
w gwoli ścisłości @Oranżada, zawróciłem przy pobliskiej restauracji widocznej po lewej by 'udzielić' kotu pomocy jeśli byłoby to możliwe, niestety nie dało się nic już zrobić - a jechać z widocznie zdechłym kotem do weterynarza by on powiedział że nieżyje mija się z celem.
bardziej boli mnie też czasem cierpienie zwierząt niż ludzi i szkoda mi tego kotka.. ale co zrobić... miałem jakieś szanse tego uniknąć?
a tak poza tym: ja, godom po ślunsku i sie tego nie wstydza..
to kto kurwa w końcu prowadził ten samochód? eh, gubisz się!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów