Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
G................C 2015-02-23, 10:18
Oddie dobrze wiemy jaka jest. I pamiętaj - takie szmule nie dają tylko swoim partnerom
Zgłoś
pietrasag 2015-02-23, 11:19
Reakcja pasażerki bezcenna za szkody zapłaci OC
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2015-02-23, 11:37
Dostojesz chopok dziesiej piuntka na zachęta.
Następą razą się lepi postarej!
Zgłoś
manos 2015-02-23, 11:52 3
Jebany Sosnowiec
Zgłoś
vass 2015-02-23, 14:41 1
Daję piwo za materiał własny i chuj w dupę hejterom
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2015-02-23, 15:25 1
Oddie napisał/a:

chyba się wtedy malowała więc nie skupiła swojej uwagi na drodze

Następnym razem obyście wyjebali czołówkę z siodłowcem wypakowanym na pace po brzegi. Tak żeby z 30 ton ważył w momencie zderzenia.

Nie powiem, że się czegoś nauczycie, no ale przynajmniej dwa chwasty mniej. Jeden chwast za sam pomysł, drugi chwast za brak reakcji.
Zgłoś
noterscrut 2015-02-23, 15:33 8
kevin171 napisał/a:

Ta twoja dziewczyna to jakas pusta rura,nie? Ale czego sie spodziewac. Na lepszą nie stac takiego kundla co wstawia do sieci filmiki ze swoją dziewczyną i publicznie sie z niej nabija. Wiem ze nie zrozumiales, ale inni zrozumieją.

Grzegorz.C napisał/a:

Oddie dobrze wiemy jaka jest. I pamiętaj - takie szmule nie dają tylko swoim partnerom

Wy jesteście jacyś pojebani? Kompletnie dziewczyny nie znacie, a po niej jedziecie ... Wiem, że wam smutno, gdy naokoło wszyscy się ruchają, a wy nadal jesteście prawiczkami, ale bez przesady. A co do gwary, to ludzie na śląsku nie mówią, ani po polsku, ani po niemiecku co w znacznym stopniu utrudnia komunikację, więc rozsądnym byłoby zaprzestanie porozumiewania się tym czymś, przynajmniej już w młodszych pokoleniach.

PS. Gdyby komuś przyszło na myśl nazywanie mnie rycerzem internetu, to od razu wyjaśniam, że tutaj kompletnie nie miała znaczenia płeć. Tego "Kundla" też bym bronił gdybyście po nim tak jechali.

Nie pozdrawiam,
M.P
Zgłoś
qqwer123 2015-02-23, 15:34
"kevin171"
ale ty jesteś zjebany olaboga
Zgłoś
Sutson 2015-02-23, 15:41
Ale kurde was dupska bolą Norma na sadolu już wyrobiona? To idźcie wylewać swe żale na kfejka. Zamiast jechać po lasce której nie znacie, poszukajcie kogoś dla siebie. A nie, zapomniałem. Internet life.
Zgłoś
TitianSole9 2015-02-23, 16:01 1
@Oddie - Widzę okolicę Restauracji "Leśna Perła". Pozdrawiam kolegę ; )
Zgłoś
ukcioo 2015-02-23, 16:43 1
Oddie napisał/a:

w gwoli ścisłości @Oranżada, zawróciłem przy pobliskiej restauracji widocznej po lewej by 'udzielić' kotu pomocy jeśli byłoby to możliwe, niestety nie dało się nic już zrobić - a jechać z widocznie zdechłym kotem do weterynarza by on powiedział że nieżyje mija się z celem.

bardziej boli mnie też czasem cierpienie zwierząt niż ludzi i szkoda mi tego kotka.. ale co zrobić... miałem jakieś szanse tego uniknąć?

a tak poza tym: ja, godom po ślunsku i sie tego nie wstydza..

to kto kurwa w końcu prowadził ten samochód? eh, gubisz się!
Zgłoś
Loaloa 2015-02-23, 16:57
Słyszę, że poziomem intelektualnym jesteście idealnie dopasowani.
Zgłoś
ZiggyChajzer 2015-02-23, 17:24 1
po jakiemu oni pierdolą? 3 razy powtórzyłem i nic nie skminiłem. w sumie mogłem się w szkole bardziej przyłożyć do języków obcych
Zgłoś
dziobaku 2015-02-23, 17:43
Jacy oni wszyscy mądrzy przez internet . Czasmi kot "miałknie", jak się turla pod nadkolem ;p
Zgłoś
Bender1988 2015-02-23, 18:05
"przechodził przez droga" kurwa naucz się odmieniać, ja pierdole Ślązacy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem