Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w życiu nie widziałam tak chujowo udawanych orgazmów
Widzę, że się znasz na tym. Czekamy z niecierpliwością na filmik z Twoim udawanym orgazmem
Kobiety zdradzają facetów, jak mają nieudane życie seksualne z obecnym partnerem życiowym
w dupie byles gowno widziales -.-
Kobiety zdradzają facetów, jak mają nieudane życie seksualne z obecnym partnerem życiowym.
O ile mnie pamięć nie myli, ktoś tu narzekał na dziewczyne co daje dupy na boku...
...a już pamiętam, to Ty narzekałeś
@BongMan, ale z Ciebie frajer, pod każdym tematem związanym pośrednio lub bezpośrednio z sexem piszesz coś o tym ile to ty nie miałeś kobiet, albo jak to fajnie bądź niefajnie je ruchałeś. Pewnie jesteś prawiczkiem i masz kompleksy z tym związane, a pisząc te pierdoły na sadolu się dowartościowujesz. Myślałem, że masz tylko dziwne poczucie humoru, a tu proszę, na dodatek jeszcze jesteś idiotą.
czekamy na odzew naszego kochanego BongMana
Kobiety zdradzają facetów, jak mają nieudane życie seksualne z obecnym partnerem życiowym.
O ile mnie pamięć nie myli, ktoś tu narzekał na dziewczyne co daje dupy na boku...
...a już pamiętam, to Ty narzekałeś
hmm, ekspert?
to ja Ci powiem ze moja dziewczyna ma zajebisty seks ze mna, i sama o to prosi. i co? i gowno
zdradza raz za razem bo leci na hajs
w życiu nie widziałam tak chujowo udawanych orgazmów
Ja,niestety, widziałem ;/
hmm, ekspert?
to ja Ci powiem ze moja dziewczyna ma zajebisty seks ze mna, i sama o to prosi. i co? i gowno
zdradza raz za razem bo leci na hajs
Nikt normalny nie bedzie w burdelu szukal kobiety swojego zycia... ;/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów