📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa ten numer na wioskach będzie modny przez kolejne 15 lat. Tak jak zielone marynarki
S.P.A.T. - SRAT
GROM by przysłali
GROM by przysłali
ja myslalem, ze zonki sie robia grube po malzenstwie a tu tlusta panna mloda - such a fail
To jest Grupa reko SPAT. Jakby to byli policjanci to by mieli napisane ''Policja'' albo SPAP(Samodzielny Pododdział Antyterrorystyczny Policji)... to teraz nawrzucajcie za wyjaśnienie
Jeden z kolesi ma głos jak Bartek Walaszek.
Stowarzyszenie Polska Armatura Przemysłowa
ale zenada, polska wioska sie bawi i tanczy
Chuck Norris jeździ lodziarką......pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
@stonkers
SPAP - Samodzielny Pododdział Antyterrorystyczny Policji. Pododdziały o takiej nazwie funkcjonują przy każdej komendzie wojewódzkiej policji (z wyjątkiem Warszawy, gdzie funkcjonuje Biuro Operacji Antyterrorystycznych).
Na filmie mamy oczywiście grupę rekonstrukcyjną, jednakże taki twór jak SPAT także istnieje w polskiej policji - jest to pododdział antyterrorystyczny lotniska Okęcie
SPAP - Samodzielny Pododdział Antyterrorystyczny Policji. Pododdziały o takiej nazwie funkcjonują przy każdej komendzie wojewódzkiej policji (z wyjątkiem Warszawy, gdzie funkcjonuje Biuro Operacji Antyterrorystycznych).
Na filmie mamy oczywiście grupę rekonstrukcyjną, jednakże taki twór jak SPAT także istnieje w polskiej policji - jest to pododdział antyterrorystyczny lotniska Okęcie
ja pierdole klekotem do ślubu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów