📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z wytrychem masz jeszcze jeden (niepokazany) drucik, którym u góry trzymasz to, co zrobiłeś.
Tutaj macie porcje drugą:
sadistic.pl/ciekawe-gify-porcja-druga-vt265922.htm
Tutaj macie porcje drugą:
sadistic.pl/ciekawe-gify-porcja-druga-vt265922.htm
admiralsuchy napisał/a:
@up
Że co kurwa oklepane?
Symbol * zastępuje dowolny ciąg znaków. Stąd odnosząc się do formatu pliku pisze się * a za nią rozszerzenie.
Np: *.gif *.jpg *.bat itp.
Duży browar dla autora mimo, że z Sosnowca
dobree teraz bede wiedział jak czegos nie bede wiedział zgłosze sie do Ciebie:D jeszcze raz dzieki:*
Jak dobrze zauważyłem to w gifie z silnikiem czterosuwowym jest błąd, ponieważ w suwie pracy tuż przed DMP powinno nastąpić otwarcie zaworu wydechowego. Również zawór dolotowy otwiera się za późno, ponieważ w fazie wydechu, tuż przed GMP powinien otworzyć się zawór dolotowy. Błędy te powodują to, że pojawia się tutaj jeszcze jeden błąd, a mianowicie w tych schemacie brakuje fazy pokrycia zaworów, gdzie zawór dolotowy i wydechowy są otwarte i następuje przepłukanie komory spalania.
$up to chyba jest 4 wymiary, nie wiem co musiałbym zażyć, żeby to ogarnąć ;D
Najlepsze jest to, że nie można w Polsce kupić wytrychu. Jego posiadanie albo wyrabianie przez osoby nietrudniące się zawodem, w którym jest to niezbędne jest karalne. A w Niemczech normalnie na legalu można takie coś kupić
Żadne 4 wymiary, jakiś dziwaczny sześcian, którego boki zmieniają długość i jakoś dziwnie elastycznie ciągną się za sobą ;P
Jestem jakiś nienormalny, że dokładnie wiem o co chodzi z tym sześcianem?
To są dwa sześciany, które cały czas się zamieniają miejscami. Mały zmienia się w duży, a duży w mały.
To jak zabawa, w której pary kolejno przechodzą przez "tunel" stworzony z rąk innych par, a później ustawiają się na końcu tworząc dalszą część tunelu. A para z "drugiego końca" zaczyna przechodzić przez ten tunel. I zapętlić
To są dwa sześciany, które cały czas się zamieniają miejscami. Mały zmienia się w duży, a duży w mały.
To jak zabawa, w której pary kolejno przechodzą przez "tunel" stworzony z rąk innych par, a później ustawiają się na końcu tworząc dalszą część tunelu. A para z "drugiego końca" zaczyna przechodzić przez ten tunel. I zapętlić
ellsworth napisał/a:
Jak to działa z tym wytrychem? Dlaczego podniesiona zapadka nie spada z powrotem po przesunięciu tego co zostało użyte do jej podniesienia
To jest wytrych "hak". Zapadka nie spada spowrotem pod wpływem siły tarcia - nie ogarniesz.
ellsworth napisał/a:
oraz jakie ma znaczenie kolejność podnoszenia zapadek?
Tolerancja. Nie da się wywiercić w rzędzie idealnie równych otworów - każdy, pomimo że wygląda tak samo, jest inny. Otwory są poprzesuwane względem siebie o inną długość, nie są w idealnie równej linii (np. jeden jest bliżej lewej krawędzi od drugiego).
Jestę ękspertę, zajmuję się zamkami (montaż/wymiana/naprawa oraz otwieranie awaryjne) od kilku lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów