📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Andrzeju nie denerwuj się! Wyklepiemy, a jak sie da to z mojego wozu wyciągniemy.....
Akcja 00:35
Akcja 00:35
nie dosc ze nieudacznik to jeszcze klnie i drze sie jak wsiur. ciekawe ile pól i łąk rozjebane przez blizej nieokreslony czas przy okazji "meskich" wypadow
PapierowyUmysł napisał/a:
Ale szpetny pysk
Coraz lepiej na tym sadisticu. Z każdym dniem, kolejna osoba nam się otwiera swoimi upodobaniami seksualnymi
I tak to kurwa jest - ma kase, kupuje raptora 700 w limitowanej wersji ale no talentu niestety nie kupi. I drze tą pizde na caly las, wszyscy z niego beke cisna bo wiedzą, ze debil no ale przynajmniej ma sie czym pochwalic. Było nawet takie fajne przysłowie - "Wiecej sprzętu niż talentu" no i pasuje jak ulał.
Co za idiota.... Zepsuł i tera trzeba bedzie na to zarobić pinionszki...
Lekarstwem na motopizdy i sebiksów w sport beemkach jest budowa torów i miejsc wyznaczonych do offroadu i zapierdalania. Sam chciałbym pojeździć autem po torze ale wszystkie są kurewsko daleko.
Za każdym razem jak słyszę pierdziawki jak quady czy motocrossy, to ktoś w okolicy mówi: "patrz, ale pedał" Ostatnio byłem sam w lesie i nawet wtedy ktoś w pobliżu powiedział "Ale pedał".
wsp233 napisał/a:
Lekarstwem na motopizdy i sebiksów w sport beemkach jest budowa torów i miejsc wyznaczonych do offroadu i zapierdalania. Sam chciałbym pojeździć autem po torze ale wszystkie są kurewsko daleko.
nie wszyscy debile mają w sobie tyle szacunku do innych jak ty
ECSDareCKI napisał/a:
Nie było bo własne. As zapomniał która klamka jest od sprzęgła a która od hamowania
Kretynów jest na Sadisticu wielu, ale rzadko się zdarza, żeby któryś przyznawał się do swojego debilizmu. Brawo za odwagę, doceniamy taki coming out.
Kurwa, jeździsz na rowerze, jesteś pizda, jeździsz motorem, jesteś pizda, jeździsz quadem jesteś też pizdą. A tu na sadolu sami profesjonaliści. To wy jesteście jebanymi pizda przed kompem i na telefonie. Ludzie aktywnie wychodzą z domu a kurwa sadole wiecznie niezadowoleni. Pizdy jebane, mądre to w necie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów