📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
lubię Quaz'a i ogólny szacun do niego. Niedosyć, że gość ma podobny gust do mnie, to robi dobre filmy.
twórca tego gówna chyba myśli że wszyscy są upośledzeni i sami tego by nie wymyślili.. przecież to po paru minutach grania każdy zaczyna już tak odpierdalać. A autor jest dałnem.
ale spinacie dupy komputerowcy,SORRy dla was niema grania )))
a co do filmiku to bida z nędzą, nie pozdrawiam
a co do filmiku to bida z nędzą, nie pozdrawiam
Ten filmik uświadomił mi że GTA V jest ciekawe jak koszenie skał siekierą...
Sram już na te całe GTA V, odgrzewany kotlet i ruchanie swoich własnych fanów(w stylu Blizzarda).
Piękne zakończenie
nie ma to jak odgrzewany kotlet po 5 latach, dobra wracajcie dzieci do swoich bf i codów
Stolcepierdolce gta 5 jest świetna każdy hejtujący tą gre w nią nie grał, misje są wręcz genialne i wrażenia ingamowe nie sprawiają wrażenia, że auta sa niezniszczalne wręcz przeciwnie. A co do filmiku XDDDD to czemu spodziewaliście się, że będzie dobry? po pierwszym zdaniu widać było, że to chujnia jakich wiele
UP "A co do filmiku XDDDD " Wyjdz
Cytat:
Najlepszy komentarz (32 piw)
uszkodzenia aut jak na te czasy są wręcz żałosne...
nie martw się na Twoim pc'ie nie ma ich wcale.
Manhunt661 napisał/a:
uszkodzenia aut jak na te czasy są wręcz żałosne...
bo nic lepszego nie ruszy na plebejskich konsolach
To chlapnięcie wody mi sie podoba..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów