Ojciec z mamusią:
Ojciec z mamusią:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gwarantuję wam że ten liść jej w życiu na dobre wyjdzie. Nie to co naszym zjebanym księżniczkom.
Jak sobie znalazłeś taką księżniczkę, to do kogo teraz pretensje? No, do kogo?
Ja pie**ole ale wy jestescie niedoj***ni, dzieciak dostal BARDZO MAŁĄ kare za to co odj***l a wy ze ojciec zle zrobil, no no, widze ze przepieknie wychowacie swoje dzieci na bezstresowe dzeciaczki, no ale to wasze zycie wiec zyjcie jak chcecie ale pisze to ze wzgledu ze na tym portalu nie spodziewalem sie ze są tutaj takie ciamajdy ktore by potepily zachowanie ojca z tego filmu.
debil jesteś i tyle w temacie stary powinien w ryja dostać z buta jak ty
dzieci trzeba napie**alać od samej młodości, inaczej sk***ysyny z nich wyrosną. facet popełnił tylko jeden błąd - jebnął ją w miejscu publicznym
debil i impotent jesteś jak twój stary idioto skończony bez matury idź do lasu sie powiesić lepiej zrobisz dla swiata
Ja pierdole ale wy jestescie niedojebani, dzieciak dostal BARDZO MAŁĄ kare za to co odjebal a wy ze ojciec zle zrobil, no no, widze ze przepieknie wychowacie swoje dzieci na bezstresowe dzeciaczki, no ale to wasze zycie wiec zyjcie jak chcecie ale pisze to ze wzgledu ze na tym portalu nie spodziewalem sie ze są tutaj takie ciamajdy ktore by potepily zachowanie ojca z tego filmu.
bezstresowe wychowanie. popatrz jak się słucha w 14 sek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów