Kolejny przykład gdzie można takich wymieniać w zasadzie pod każdym artykułem tego żenującego serwisu, manipulacji, matactwa i braku wiedzy redaktorów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie kłamie tylko pisze nieprawdę. Kłamanie to działanie celowe. Nieprawdę można sprzedawać dalej niechcący.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Nie, ale każdy przypadek trzeba nagłaśniać aby ludzi uświadamiać, bo wbrew pozorom ludzi jest bardzo dużo i większość czyta aby te portale, tak aby był jakiś odnośnik i dowód, że te serwisy są g warte. Im więcej tym lepiej. sam nie przeglądam wp, ale na fb ktoś zarzucił linkiem.
Jak informacje z WP można uważać za rzetelne źródło informacji?
kwasix napisał/a:
Tam musza pracować jeszcze większe matoły niż na onecie..
Albo pracują tam matoły jak piszesz, albo dobrze wiedzieli o tym zdjęciu i po prostu je dali dla sensacji a głupi ciemny lud to kupuje i wierzy, że to fotka z Ukrainy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów