i zapytaj tu coś gimbusa...
i zapytaj tu coś gimbusa...
Witam wiem ze nie na temat ale szukam nazwy filmu chodzi mi o polski film powojenny gdzie zwolniony z pracy chemik przez przypadek zabiera ze sobą alkocholomierz i udaje się do baru gdzie jest przez przypadek wzięty za pracownika PIPU lub innej instytucji. Generalnie chodzi oto ze on niby sprawdzał zawartość alkocholu a oni mu dawali łapówki. Z góry dziękuje za pomoc
"Czterdziestolatek"
Rotfl jeśli sprawdziłeś to gratulacje.
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!Witam wiem ze nie na temat ale szukam nazwy filmu chodzi mi o polski film powojenny gdzie zwolniony z pracy chemik przez przypadek zabiera ze sobą alkocholomierz i udaje się do baru gdzie jest przez przypadek wzięty za pracownika PIPU lub innej instytucji. Generalnie chodzi oto ze on niby sprawdzał zawartość alkocholu a oni mu dawali łapówki. Z góry dziękuje za pomoc
Pamietam, chodzi o Przygody pana anatola, nie pamietam ktory to jest, tutaj poszukaj youtube.com/user/OldFilmPL
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów