📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu mi się taki stary kawał przypomniał.
Zawody w zapasach.
Nasz zawodnik ma podejmować Rosjanina mistrza Świata wagi ciężkiej, niestety z powodu kryzysu w kadrze i oszczędności rządowych nasz zawodnik prezentuje się raczej jak zawodnik wagi lekkiej.
Walka się zaczyna, jak można było przewidzieć Rusek od razu przechodzi do ataku i zaczyna sobie wręcz owijać naszego zawodnika wokół wlłasnego ciała. Co chwilę zakłada jakąś inną dźwignię doprowdzając do łez naszego bohatera.
Nagle jeb, dup niewiadomo jak Rusek na łopatkach i nasz wygrywa.
Po walce wszyscy w szoku a do naszego podchodzi dziennikarz i mówi:
- proszę nam zdradzić swoją tajemnicę, jak Pan to zrobił, że w kilka sekund powalił Pan takiego przeciwnika ?
Na co nasz zawodnik odpowiada
- ja to w sumie od samego początku chciałem się poddać ale ten Rusek zaczął mnie tak wykręcać, że nawet nie miałem jak pokazać, że już nie chcę walczyć. W pewnym momencie było już ze mną tak źle, że myślałem, że umieram...
I tak nagle otwieram oczy i patrzę przed twarzą mam jaja, więc niewiele myśląc postanowiłem wszystkie moje siły wykorzystać i ugryźć jak najmocniej potrafię... Nie ma Pan pojęcia ile człowiek energii potrafi dostać jak się we własne jaja ugryzie...
Zawody w zapasach.
Nasz zawodnik ma podejmować Rosjanina mistrza Świata wagi ciężkiej, niestety z powodu kryzysu w kadrze i oszczędności rządowych nasz zawodnik prezentuje się raczej jak zawodnik wagi lekkiej.
Walka się zaczyna, jak można było przewidzieć Rusek od razu przechodzi do ataku i zaczyna sobie wręcz owijać naszego zawodnika wokół wlłasnego ciała. Co chwilę zakłada jakąś inną dźwignię doprowdzając do łez naszego bohatera.
Nagle jeb, dup niewiadomo jak Rusek na łopatkach i nasz wygrywa.
Po walce wszyscy w szoku a do naszego podchodzi dziennikarz i mówi:
- proszę nam zdradzić swoją tajemnicę, jak Pan to zrobił, że w kilka sekund powalił Pan takiego przeciwnika ?
Na co nasz zawodnik odpowiada
- ja to w sumie od samego początku chciałem się poddać ale ten Rusek zaczął mnie tak wykręcać, że nawet nie miałem jak pokazać, że już nie chcę walczyć. W pewnym momencie było już ze mną tak źle, że myślałem, że umieram...
I tak nagle otwieram oczy i patrzę przed twarzą mam jaja, więc niewiele myśląc postanowiłem wszystkie moje siły wykorzystać i ugryźć jak najmocniej potrafię... Nie ma Pan pojęcia ile człowiek energii potrafi dostać jak się we własne jaja ugryzie...
Manipulator napisał/a:
Lepiej hejtować przed monitorem i chuja sportów nie uprawiać. Prawda?
Ale ta parówka robi to w istnie sportowym stylu. Zlituj się, co temu nędznikowi zostało? Tylko w internecie "może być kimś"...choćby zjebanym hejterem
lol3kk napisał/a:
którzy mówią że to pedalski sport wielki chuj w dupę za dyletanctwo.
Widać że kochasz ten sport. Ja nie, więc nie ale dzięki. Nie przepadam za chujem w dupie, ocieraniem się jajami na macie i innymi pedalskimi rozrywkami.
Manipulator napisał/a:
Lepiej hejtować przed monitorem i chuja sportów nie uprawiać. Prawda?
Nie wszystkie sporty polegają na ruchaniu się z facetem.
nanab
jesteś tak ograniczony, że nawet nie wiem co ci odpisać. Nie wiem czy rozumiesz po co oni wchodzą sobie np. na plecy co tobie od razu kojarzy się z ruchaniem:
a. nigdy nie miałeś dziewczyny i nie ruchałeś
b. jesteś kryptogejem
No więc wchodzą za plecy, żeby zapiąć duszenie i na macie kogoś odklepać, a w realnym życiu taką głupią kurwę jak ty udusić. Bo nie lubić różnych sportów można, ale uważać za pedalską dyscyplinę starszą niż własne państwo - no kurwa, jesteś zjebem.
jesteś tak ograniczony, że nawet nie wiem co ci odpisać. Nie wiem czy rozumiesz po co oni wchodzą sobie np. na plecy co tobie od razu kojarzy się z ruchaniem:
a. nigdy nie miałeś dziewczyny i nie ruchałeś
b. jesteś kryptogejem
No więc wchodzą za plecy, żeby zapiąć duszenie i na macie kogoś odklepać, a w realnym życiu taką głupią kurwę jak ty udusić. Bo nie lubić różnych sportów można, ale uważać za pedalską dyscyplinę starszą niż własne państwo - no kurwa, jesteś zjebem.
Kompletnie nie ogarniam tego sportu, ale lubię to oglądać
Piwko leci.
Piwko leci.
niech cioty które piszą że do pedalski sport powiedzą to jakiemuś zapaśnikowi to gwarantuje że szybko będą połamne
skaczcie cały czas na 16 sekunde i filmik nabiera nowego znaczenia ;D
nanab napisał/a:
Widać że kochasz ten sport. Ja nie, więc nie ale dzięki. Nie przepadam za chujem w dupie, ocieraniem się jajami na macie i innymi pedalskimi rozrywkami.
Nie wszystkie sporty polegają na ruchaniu się z facetem.
ale czlowieku co ty pierdolisz? Idz na trening posparuj sie to zobaczysz o co w tym chodzi. Nie masz pojecia o co chodzi w zapasach a komentujesz i to w najglupszy mozliwy sposob.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów