18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Jak kołowrotek
Fakerę • 2013-07-15, 8:16
Nieźle mu to wyszło

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
hat0r 2013-07-15, 18:07 3
Od razu mi się taki stary kawał przypomniał.

Zawody w zapasach.
Nasz zawodnik ma podejmować Rosjanina mistrza Świata wagi ciężkiej, niestety z powodu kryzysu w kadrze i oszczędności rządowych nasz zawodnik prezentuje się raczej jak zawodnik wagi lekkiej.

Walka się zaczyna, jak można było przewidzieć Rusek od razu przechodzi do ataku i zaczyna sobie wręcz owijać naszego zawodnika wokół wlłasnego ciała. Co chwilę zakłada jakąś inną dźwignię doprowdzając do łez naszego bohatera.

Nagle jeb, dup niewiadomo jak Rusek na łopatkach i nasz wygrywa.

Po walce wszyscy w szoku a do naszego podchodzi dziennikarz i mówi:
- proszę nam zdradzić swoją tajemnicę, jak Pan to zrobił, że w kilka sekund powalił Pan takiego przeciwnika ?
Na co nasz zawodnik odpowiada
- ja to w sumie od samego początku chciałem się poddać ale ten Rusek zaczął mnie tak wykręcać, że nawet nie miałem jak pokazać, że już nie chcę walczyć. W pewnym momencie było już ze mną tak źle, że myślałem, że umieram...
I tak nagle otwieram oczy i patrzę przed twarzą mam jaja, więc niewiele myśląc postanowiłem wszystkie moje siły wykorzystać i ugryźć jak najmocniej potrafię... Nie ma Pan pojęcia ile człowiek energii potrafi dostać jak się we własne jaja ugryzie...

Zgłoś
k................a 2013-07-15, 18:17
Manipulator napisał/a:

Lepiej hejtować przed monitorem i chuja sportów nie uprawiać. Prawda?

Ale ta parówka robi to w istnie sportowym stylu. Zlituj się, co temu nędznikowi zostało? Tylko w internecie "może być kimś"...choćby zjebanym hejterem
Zgłoś
Devilyn 2013-07-15, 20:45
No... no... No i nie dały rego ripleja... ;(
Zgłoś
nanab 2013-07-15, 22:53
lol3kk napisał/a:

którzy mówią że to pedalski sport wielki chuj w dupę za dyletanctwo.

Widać że kochasz ten sport. Ja nie, więc nie ale dzięki. Nie przepadam za chujem w dupie, ocieraniem się jajami na macie i innymi pedalskimi rozrywkami.
Manipulator napisał/a:

Lepiej hejtować przed monitorem i chuja sportów nie uprawiać. Prawda?

Nie wszystkie sporty polegają na ruchaniu się z facetem.
Zgłoś
DARX 2013-07-15, 23:23
zwykle wyjscie nic nowego
Zgłoś
Clematis 2013-07-15, 23:46
nanab

jesteś tak ograniczony, że nawet nie wiem co ci odpisać. Nie wiem czy rozumiesz po co oni wchodzą sobie np. na plecy co tobie od razu kojarzy się z ruchaniem:
a. nigdy nie miałeś dziewczyny i nie ruchałeś
b. jesteś kryptogejem

No więc wchodzą za plecy, żeby zapiąć duszenie i na macie kogoś odklepać, a w realnym życiu taką głupią kurwę jak ty udusić. Bo nie lubić różnych sportów można, ale uważać za pedalską dyscyplinę starszą niż własne państwo - no kurwa, jesteś zjebem.

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
IwanMT 2013-07-16, 0:53 1
Kompletnie nie ogarniam tego sportu, ale lubię to oglądać
Piwko leci.
Zgłoś
wilk378 2013-07-16, 2:10
niech cioty które piszą że do pedalski sport powiedzą to jakiemuś zapaśnikowi to gwarantuje że szybko będą połamne
Zgłoś
mordoret 2013-07-16, 2:15
skaczcie cały czas na 16 sekunde i filmik nabiera nowego znaczenia ;D
Zgłoś
contowsky 2013-07-16, 12:15
jak na małpę przystało poradził sobie świetnie

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Sponsorka 2013-07-16, 12:40
nanab napisał/a:

Widać że kochasz ten sport. Ja nie, więc nie ale dzięki. Nie przepadam za chujem w dupie, ocieraniem się jajami na macie i innymi pedalskimi rozrywkami.

Nie wszystkie sporty polegają na ruchaniu się z facetem.

ale czlowieku co ty pierdolisz? Idz na trening posparuj sie to zobaczysz o co w tym chodzi. Nie masz pojecia o co chodzi w zapasach a komentujesz i to w najglupszy mozliwy sposob.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów