18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uechtacz 2010-12-10, 17:34 6
Oj, przepraszam, chyba wszedłem przez pomyłkę na Onet. Napinka większa niż w czasie akcji "gdzie jest krzyż", jeszcze Antka Emigranta brakuje do kompletu.

A teraz apel do wszystkich anty-homo-ultra-maczo-hetero: na pewno ruchacie kobitki hurtowo, zwiększając czystą rasowo populację Ojczyzny (ten prawy biceps to od myszki), więc widok dwóch śliniących się gości powinien was cieszyć, bo gdzieś tam są 2 wolne laski do obsłużenia! Ruszać na łowy, zdrowa polska młodzieży.

(proszę, niech mnie jakiś gimbus wyzwie od pedałów, żona będzie miała ubaw).
Zgłoś
Begihit 2010-12-10, 17:41 3
Uechtacz napisał/a:

Oj, przepraszam, chyba wszedłem przez pomyłkę na Onet. Napinka większa niż w czasie akcji "gdzie jest krzyż", jeszcze Antka Emigranta brakuje do kompletu.

A teraz apel do wszystkich anty-homo-ultra-maczo-hetero: na pewno ruchacie kobitki hurtowo, zwiększając czystą rasowo populację Ojczyzny (ten prawy biceps to od myszki), więc widok dwóch śliniących się gości powinien was cieszyć, bo gdzieś tam są 2 wolne laski do obsłużenia! Ruszać na łowy, zdrowa polska młodzieży.

(proszę, niech mnie jakiś gimbus wyzwie od pedałów, żona będzie miała ubaw).

Ty PEDALE!
Pozdrów żone
Zgłoś
S................y 2010-12-10, 18:08 1
Teraz wszyscy i tak się zabezpieczają, więc o "zwiększaniu czystej rasowo populacji" nawet nie ma mowy...
Zgłoś
matx 2010-12-10, 18:30
Magik2501 napisał/a:

kolega wyżej napisał tylko ogólną prawdę..

kolega? haha, to tylko jeden user wiecej na tej stronie. potem sie smiejesz z homoseksualistow.
uwazasz za prawde cos co napisal jakis pajac na forum, co to jakis guru twoj?
wyjedz czlowieku ze swojej wioski ,zwiedz pare krajow i moze zaczniesz miec do ludzi szacunek jak ci taki "zly" gej powie co masz robic bo bedzie po prostu na wyzszym stanowisku niz ty. wtedy zapomnisz o olowianych nabojach i zaczniesz zapierdalac jak Ci taki pan homoseksualista zagra.
dla twojej wiadomosci wiekszosc wyskoich stanowisk w firmach zajmuja geje i potem tacy kozacy jak ty czyszcza im buty
Zgłoś
p................k 2010-12-10, 18:35
obrazek z grzegorzem mnie rozjebał xD
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-12-10, 18:48
noob123 napisał/a:

nic nie mam do pedałów!
zmniejszają mi konkurencję ;d

O! Choć jeden myśli taktycznie!
Zgłoś
okanslig 2010-12-10, 19:04
Pedaly to cioty.
Zgłoś
T................n 2010-12-10, 19:07 1
Slevin napisał/a:

no ale lesbijki jak zawsze są zajebiste :O

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę że liczba kobiet do 45 roku życia jest mniejsza od liczby mężczyzn. Jeżeli te kobiety miały by zostać lesbijkami co oznacza (o ile to możliwe) że nie będziesz już ich interesował. Ale czy i tak to coś zmieni, skoro Twoje życie polega na waleniu konia?
Zgłoś
T................. 2010-12-10, 19:44 1
matx napisał/a:

dla twojej wiadomosci wiekszosc wyskoich stanowisk w firmach zajmuja geje i potem tacy kozacy jak ty czyszcza im buty

To ty chyba mieszkasz w West Lahunga Beach a nie w Polsce czlowieku... U nas na samej górze sa postkomuchy potem inni a geje mają gorsze zycie niz szczury, gdzies na poziomie murzynow (czyt. @)
Zgłoś
ObywateI 2010-12-10, 23:04
@up
Dobrze gadasz.
Zgłoś
matx 2010-12-10, 23:33
Turek. napisał/a:

To ty chyba mieszkasz w West Lahunga Beach a nie w Polsce czlowieku... U nas na samej górze sa postkomuchy potem inni a geje mają gorsze zycie niz szczury, gdzies na poziomie murzynow (czyt. @)

przeczytaj moj post jeszcze raz a moze zobaczysz cos w stylu "w dupie byles, gowno widziales".
Zgłoś
Saia 2010-12-11, 1:00 2
jctwa napisał/a:

Chwalenie się tytułem "Mgr" przy okazji byle jakiego komiksu - to jest dopiero pedalskie.

Pierdol się
Zgłoś
azerbejdzanification 2010-12-11, 18:07
gejowska propaganda ,nie czytajcie tego dzieci
Zgłoś
rrdzony 2010-12-11, 23:32
Homophobia - it is so gay...
Zgłoś
.................. 2010-12-14, 10:33
Aj tam aj tam.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem