📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wieśwagen i wiejska gruba locha
Po spłukaniu kilogramów tapety i zdjęciu żelastwa z mordy :
przewinolem wyszkoczyło mi tylko " Das AUTO'' reszte dowiedziałem sie w komentarzach . Dobranoc.
takim malującym się plastikom łamać prawo jazdy i kręgosłupy przy okazji
Dzie mój harpun?!
salmonellas napisał/a:
Chciałeś błysnąć, ale pomysł się urwał w połowie jak papier toaletowy?
Buahahaha
Jak kopiujesz cudze teksty to chociaż rób to z głową matole.
Link do tematu dla zainteresowanych sadistic.pl/mrowka-vt124397.htm
Wystraszyłem się szczerze mówiąc . A tak poza tym to ktoś bez mózgu nie zrozumie tego i tak, więc w zasadzie pieniądze na klip wyrzucone w błoto
pierdolicie panowie, polowa z was w zyciu takowego lachona by nie poderwala.
mi sie bardzo podoba
mi sie bardzo podoba
Pleso93 napisał/a:
"Hej gajs!"
Tylko przed lustrem he he he he
Btw, 13 lat...
Gimnazjum zrobiło inwazję, teraz podstawówka, potem przedszkole?
Wiek nie ma znaczenia . Po prostu lubię tą stronę więc mam prawo pisać komentarze bez względu na to ile mam lat .
Jeśli polecasz oglądać od 45 sekundy to na ch*j wklejasz od początku ?
"Nie pomalujesz"... Krzychu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów