📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wypierdalaj cwelu jebany
autorowi filmiku wydaje się chyba, że jest zabawny, jak dla mnie to kurewsko żałosne.
BTW:
Autor postu
Filmik dodany od razu po tym jak znalazł sie na YT tego pajaca. Pod filmikiem nazwa kanału YT. Na kanale ledwo 3 filmiki wliczając to gówno wrzucone tutaj. Czyżby sam robił sobie reklame na sadolu?
BTW:
Autor postu
Filmik dodany od razu po tym jak znalazł sie na YT tego pajaca. Pod filmikiem nazwa kanału YT. Na kanale ledwo 3 filmiki wliczając to gówno wrzucone tutaj. Czyżby sam robił sobie reklame na sadolu?
jesteś chujowy, żałuje że zmarnowałam 58 sek oglądając twój ryj i tak żałosne teksty.. wstydziłbyś się, jeszcze na koniec życzysz nam wszystkiego najlepszego, takie życzenia wsadź sobie w dupe!.. ;/ wstyd mi za ciebie przed innymi kobietami!! pozdr
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów