📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
The.prophecy napisał/a:
A ja się cieszyłem jak córa wymówiła Szczebrzeszyn
Co znaczy "Prost!" na końcu? Stawiam na "Proste!" ale znając życie to znaczy "Do gazu z nim!"
Prost znaczy tyle co u nas zdrowko albo na zdrowie(oczywiscie przy wodeczce i te sprawy)
Ucze sie tego gowna(niemieckiego) od kwietnia i laczenie wyrazow jest pokurwione.
saves napisał/a:
Zrozumiałem tylko "bara bara". I taka znajomość niemieckiego mi wystarczy.
jak pójdziesz do niemieckiego kurwidołka i powiesz bara bara to mogą nie zrozumieć... tam trzeba mówić fiki fiki
I have no idols. I admire work, dedication and competence.Ayrton Senna
Niemieckie słowotwórstwo działa jak crafting w Minecrafcie, bierzesz sanki i buty i wychodzą ci łyżwy.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
według mnie brzmi bardzo przyjemnie, chętnie bym usłyszał z jej ust coś w stylu: "ja, ja schnela, schnella! Ich liebe deine wurst"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów