📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Koolowsky Spiewa że polacy mają swoją Warszawę, bigos, żurek i flaczki, Maria Curie również polka. Do nich zajeżdzasz mowę ich znasz na myślach się łapiesz że ich szanujesz.
Czyli raczej pozytywny przekaz.
Czyli raczej pozytywny przekaz.
Ciekawe czy dokładnie do tego chcieli doprowadzic walcząc w czasie ii wojny światowej przeciwko Polakom
To jest droga od przejścia w Medyce czy Korczowej? Bieda jest Panowie, że aż piszczy. Ale jak się wjedzie w dzielnicę, w której mieszkają np. celnicy czy policjanci........łeb pęka. Są tam takie pałace, że u nas ciężko coś takiego znaleźć. Na Ukrainie nie ma klasy średniej. Albo masz pieniądze, albo nie masz.
Polecam wybrać się, zobaczyć jak się tam żyje, szczególnie daleko od wielkich miast - a wtedy wylewać swoje teorie.
ale o co chodzi? nie kminie? przecież po dłuższym pobycie na zachodzie wracająć do Naszego kraju odnosi się identyczne wrażenie, dopiero z czasem człowiek się znowu przyzwyczaja do "polskich" warunków. u nas nie jest aż tak całkiem lepiej jakby się mogło wydawać bo też jest duży kontrast w porównaniu z UK na przykład. a no i żeby wyprzedzić pare osób z komentarzami to nie najeżdzam na swój kraj bo go kocham tylko mówie otwarcie jak sprawa wygląda, czego nietórzy nie dopuszczają do wiadomości (wiadomo największe miasta w PL są zajebiście zrobione ale reszta czyli mniejsze miasta i miasteczka często wyglądają tak samo jak te pokazane na filmiku) z reszta nie ma się co dziwić jak ruskie nam kraj rozkradali przez tyle lat a i teraz to samo robią nasi...
Właśnie, płaczecie nad ukrainą, a wystarczy zjechać z trasy na mazurach, podlasiu czy sląsku. I mamy dokładnie identyczny obraz. Może nawet gorzej bo tam na ukrainie jeszcze są ludzie. A w polsce znam takie miejscowości gdzie domów jest więcej niż ludzi. Czasami kilkakrotnie więcej bo tych ludzi można policzyć na palcach jednej ręki.
Żyjecie w zasranym matrixie na państwowej pensji w dużym mieście, macie bogatych rodziców i macie wyjebane na wszystko co sie dzieje dookoła.
Niektórym z was przydała by się szkolenie takie jak na tym filmiku.
Suvirval jebany
W komunie była dobra jedna rzecz.
Każdy kto chciał pracować, miał pracę i dostawał za nią godziwe pieniądze. Były fabryki, produkowano i gdzieś to wszystko wysyłano, bo dziwnym trafem w sklepach nie było nic.
Żyjecie w zasranym matrixie na państwowej pensji w dużym mieście, macie bogatych rodziców i macie wyjebane na wszystko co sie dzieje dookoła.
Niektórym z was przydała by się szkolenie takie jak na tym filmiku.
Suvirval jebany
W komunie była dobra jedna rzecz.
Każdy kto chciał pracować, miał pracę i dostawał za nią godziwe pieniądze. Były fabryki, produkowano i gdzieś to wszystko wysyłano, bo dziwnym trafem w sklepach nie było nic.
Tak czułem że będzie ból dupy na Ukraińców, jacy to źli, że Polaków zabijali, bo przecież Polacy to najświętsi z najświętszych
WhiteIsRight, jest różnica między nami i UK, taka sama różnica jaka między Ukrainą a nami.
WhiteIsRight, jest różnica między nami i UK, taka sama różnica jaka między Ukrainą a nami.
Polecam wam pracować w polsce, a jezdzic sie bawić na ukraine. Czyli, najebałem się, pojadłem pizze, bawiłem się w klubie, zaruchałem dziwkę, i spałem w hotelu. I teraz pewnie zapytacie, za ile. Za 140 złoty. Kocham weekendowe wypady na Ukraine.
jesteśmy lubiani przez litwinów ukraińców białorusinów czechów itd a tę nienawiść wmawia się nam bo razem bylibyśmy gigantyczną potęgą. Dbają o to byśmy się nienawidzili bo boją się nas nie osobno ale razem
Chuj z ukrainą. Zawsze chcieli być kozaki - wypieli się dupą do rosji jak szły niemce i dostali za to od ruskich po cipce.
Odwrócili sie od Polski i pokazali jakimi są kurfami.
Dla mnie ten naród nie powinien istnieć za to że są fałszywym ścierwem.
Wyjebać to w pień, wyrównać i zrobić pola golfowe a ich kobiety powinny u nas pracować co i tak było by łaską za to jak banderowcy traktowali polki.
Odwrócili sie od Polski i pokazali jakimi są kurfami.
Dla mnie ten naród nie powinien istnieć za to że są fałszywym ścierwem.
Wyjebać to w pień, wyrównać i zrobić pola golfowe a ich kobiety powinny u nas pracować co i tak było by łaską za to jak banderowcy traktowali polki.
Griszaa napisał/a:
Smutny obraz spadku po czerwonej hołocie.
Szkoda tych ludzi, tyle lat bezpośrednio pod butem komuny spełniło założenie systemu, złamano ich ducha, pozbawiono zdolności samodzielnego działania, a potem zostawiono samych sobie.
Dobrze, że w Polsce jest chociaż trochę lepiej...
Ty to masz iloczyn, a nie iloraz inteligencji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów