Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z nicku wynika żeś żyd jest,więc po co mordą szczekasz?Won do swoich pejsatych koleżków.Żeby nie ten węgiel to byś własnym gównem mieszkanie ogrzewał.Uprzedzając Twoje dalsze wypociny nie,nie jestem ze Śląska,jestem z Wielkopolski
No cóż,widocznie nie tylko na śląsku mieszkają idioci
Jak dobrze mi wiadomo to teraz na emigracji jesteś a więc dołączyłeś do reprezentacji debili - reprezentuj ich godnie
Ps. Też kradniesz węgiel ?
Kurwa mać! Skąd taka złośliwość?
Śląsk od początku istnienia Polski, należał do niej (w mniejszym lub większym stopniu). Po napaści naszego kraju przez Hitlera w 1939 roku, został wcielony do Rzeszy. A terror niemiecki na terenach Górnego Śląska był bardziej masowy niż na innych terenach Polski. Wkurwia mnie to, że Ślązaków utożsamia się z Niemcami, podczas, gdy rejon ten był na siłę germanizowany przy okazji każdego konfliktu z naszymi zachodnimi sąsiadami. A teraz co? Spotyka się idiotów, którzy próbują odebrać nam godność bycia POLAKAMI!
Więc łaskawie wypierdalać! Tutaj ludzie od zawsze ginęli za nasz kraj!
No cóż,widocznie nie tylko na śląsku mieszkają idioci
Jak dobrze mi wiadomo to teraz na emigracji jesteś a więc dołączyłeś do reprezentacji debili - reprezentuj ich godnie
Ps. Też kradniesz węgiel ?
No jak udowadniasz sam sobie najwięksi są nie ze śląska.Co do emigracji to właśnie nie wiem kto tu jest debilem.Zazdrość Cię dopadła,czy co?Wsiądź w samolot i leć.Granice są otwarte.No tak zapomniałem,że nigdy nie byłeś po za swoją wioską.Raz czy dwa byleś w pobliskim miasteczku na niedzielnym odpuście z tatą lub mamą i dumnie dzierżyłeś w swej dłoni z tej wyprawy kogucika na druciku;) No cóż i tak bywa.Świat jest większy niż To Twoje żydowskie zadupie.A więc powodzenia chłopcze,z tym co teraz sobą reprezentujesz z swojej wioski raczej nie wyjedziesz;)
Kurwa mać! Skąd taka złośliwość?
Śląsk od początku istnienia Polski, należał do niej (w mniejszym lub większym stopniu). Po napaści naszego kraju przez Hitlera w 1939 roku, został wcielony do Rzeszy. A terror niemiecki na terenach Górnego Śląska był bardziej masowy niż na innych terenach Polski. Wkurwia mnie to, że Ślązaków utożsamia się z Niemcami, podczas, gdy rejon ten był na siłę germanizowany przy okazji każdego konfliktu z naszymi zachodnimi sąsiadami. A teraz co? Spotyka się idiotów, którzy próbują odebrać nam godność bycia POLAKAMI!
Więc łaskawie wypierdalać! Tutaj ludzie od zawsze ginęli za nasz kraj!
Nie ma po co się unosić,bo z idiotami nie warto dyskutować.Szkoda nerwów;)Sami Polacy wielcy,a nie maja pojęcia o czymkolwiek.Jedyne co potrafią to siać nienawiść do wszystkich,bo to jedyne czym moga się dowartościować
Fajnie wiedzieć, że jest ktoś nieogarnięty szałem zbiorowego rasizmu i nienawiści do rodaków
@MaximKatowice, @ulthart
Fajnie wiedzieć, że jest ktoś nieogarnięty szałem zbiorowego rasizmu i nienawiści do rodaków
Bo najgorzej jak ptak we własne gniazdo sra.Jestem ponad 6 lat za granicą i tylko Polacy potrafią sobie nawzajem krzywdy narobić.Litwini,Łotysze,Czesi,Słowacy zawsze trzymają się razem i żaden z nich nie powie,że jeden jest gorszy od drugiego bo jest z innego regionu.No ale cóż,taka młodzież jakaś popierdolona.Zamiast trzymać się razem,jeden z drugim sprzedał by własną matkę i wyparł by się Polskości.Chociaż Ci debile co się tutaj tak unoszą,to tylko dla tego żeby podnieś własne ego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów