📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
wydaje mi się że bobasek tracił przytomność, i próbowała go cucić, ale mogę się mylić, matka madzi musiała by się wypowiedzieć
Ciekawe, kim była osoba, która to nagrywała. Drugie, starsze dziecko, które włączyło kamerę w ukryciu? Czy kolejny podczłowiek?
Fajnie jebany i obsrany bękart skacze na tej kanapie
No i to jest ten sadistic o którego chuja robiłem.
Jakim trzeba być chujem by nagrywać i nie zareagować. Poziom czarne skurwysyny
Mocbe wychowanie od dziecka i nie ma co sie dziwić, że czarne gówna takie twarde potem
Ps.
Suke nadziać pał jak w "ogniem i mieczem" !
Ps.
Suke nadziać pał jak w "ogniem i mieczem" !
NIE!! KURWA!! 500na 300 w stanie spoczynku, wiele tu widziałem, ale te kurwe bym napierdalal lopata tak samo jak ona reka po tym zdefekowanym ryju.... ach wkurwilem się
Za 18 lat będą sie z tego smiać
Jako ojciec dziecka w takim wieku stwierdzam, że trudno sie na to patrzy..
metoda poskutkowała dzidzia przestała płakac
Oj jakaś kurwa napierdala gówniaka na końcu świata i już się stulejarze spuszczają co by jej nie zrobili.
A Ty, po ilu razach sie usmiechniesz?
Jak wy zjeby możecie się z tego śmiać?
Dużo bym dał,za to żeby dostać tą starą w swoje ręce.
Dużo bym dał,za to żeby dostać tą starą w swoje ręce.
To chyba objaw tej miłosci matki do dziecka o której tyle sie ostatnio mówi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów