Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zatrzymano-43-latka-ktory-uciekal-mimo-strz...
Policjanci do zwolnienia, jebane tępe ścierwo. Skurwiele przed nimi uciekający stwarzali bezpośrednie zagrożenie dla ich życia oraz mienia o znaczącej wartości. Powinni strzelać w kierowcę aby wyeliminować zagrożenie dla życia i mienia.
Tak jest panie komendancie
stary dokładnie !! Wystarczy że bedzie apierdalał przez maske w okolice układu rozrzadu czy to pasek czy lancuhc wystarczy drasnac a reszta sie sama rozerwie przy takim piłowaniu i auto staje ale to jest polska pisowska policjaTak tylko dodam, że mógł strzelać w silnik i daleko by już nie uciekł. Myślę że z odległości pół metra trafiłby w maskę, a tak władował prawie cały magazynek w felgę i chuj.
Widać panikę i brak opanowania Policjantów: po co wywalił cały magazynek w przednie koło kiedy tam najdalej 3ci pocisk skutecznie kapcia zrobił. Kolejne 3 strzały oddać w następne koło a kolejne w chłodnice/ komorę silnika. Owszem powstaje ryzyko pożaru ale skutecznie unieruchomi pojazd jeżeli nie natychmiast (trafiając w jakiś alternator czy inny sterownik silnika) to najdalej po kilkuset metrach jak silnik skona zatarty lub elektronika go wyłączy bo tak została zaprogramowana.
Szybciej byloby w kierowce .XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów