18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Laska podczas nagrywania filmiku z jakimś japońskim tańcem przypadkowo sfilmowała swój atak narkolepsji z katapleksją.
Cytat:

I have narcolepsy with cataplexy, and it can be very frustrating to try to explain what it's like to people who have never seen narcolepsy in real life, and how much of a struggle it can be. Most people think that it's funny until they see what actually happens, or they are completely unprepared and get really scared and panic.I filmed this by accident, and it was really weird to go back and watch later from an outside perspective. I am posting this video as a way to help educate people, so please no trolling. Just like people with epilepsy, I can't control having a sleep attack or cataplexy any more than they can control having a seizure. Thank you for your understanding.

And in case you were wondering what I kept looking at, I had the choreography written out next to the camera so that I wouldn't lose my place in the dance.

Soran Bushi Japanese Fisherman's Dance

Tak, zajebałem z JM. Jak masz problem, to masz problem. Byłem szybszy. I chuj.

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
escimo 2014-10-22, 15:35 1
Ktoś wie czy długo tak śpi i czy łatwo wybudzić? Czy można ruchać jak worek podczas takiego ataku?
Zgłoś
Cetera 2014-10-22, 15:42 5
youtube.com/watch?v=hdgqoI4J1po <-- NUTA
Zgłoś
Polemon 2014-10-22, 15:48 1
Ja podobnie mam w pracy jak już idę do jakiejś, strasznie od tego boli dupa nie wiedzieć czemu?

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
X................J 2014-10-22, 15:56 1
W tle muza z bleacha
Zgłoś
rigsuit 2014-10-22, 16:13 2
Co do tej narkolepsji to przejebane... Podobnie mam w robocie śpie 7 godzin ide "wyspany" do roboty, a tu zgon, podpierasz sie łokciami żeby nie zasnąć, oczy się na chama zamykają i tak przez pierwsze 3 godziny, czujesz się jak na bani... Chociaż ile bym nie spał czy to 8 czy 10 godzin to kurwa czuje się śpiący dalej, nawet teraz... Laseczka fajna, nie przeszkadzało by mi jakby przy mnie zgona łapała
Zgłoś
bujak81 2014-10-22, 16:21
podeszła do kompa żeby zerknąć ile się kimnęła
Zgłoś
kamiljot 2014-10-22, 16:22
Prawie jak nocka na taśmie.
Zgłoś
nobas 2014-10-22, 16:29
czyli ze co latwiejsze ruchanie?
Zgłoś
oski666 2014-10-22, 16:33 1
Ale ma wąskie drzwi.
Zgłoś
Siemek007 2014-10-22, 16:58 1
ruchasz taka i nagle zasypia, myslisz wtf ...

Carpe Diem
Zgłoś
mali118 2014-10-22, 17:07
k....a a ja musze lykac prochy zeby zasnac
Zgłoś
Polemon 2014-10-22, 18:13 1
@up
Chyba ruchasz taką i nagle się budzi chciałeś napisać...

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
c................x 2014-10-22, 19:46
Przecież ta głupia kurwa robi to specjalnie, żeby nawbijać sobie wejścia i suby na kanale...
Jeden już uzbierał na czynsz i wózek, ta próbuje zaistnieć na YT...
Zgłoś
qwerq221 2014-10-22, 20:01 1
kurwa ludzie to mają przejebane a ja narzekam bo leniwy chuj ze mnie
Zgłoś
CFSD_89 2014-10-22, 20:56
rigsuit - miałem tak samo ;P Nie raz to naprawdę myślałem, że nie wyrobie i przytnę komara na tym biurku. Za to świetnie (lepiej od kawy) działał nadmiar roboty Natomiast ostatnio już tak nie miewam, nawet jak jest luźniejszy dzień.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów