📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
najpierw smiech... a chwile pozniej przerazenie
az sie zalogowalem by dac piwo ;d
az sie zalogowalem by dac piwo ;d
Tylko pizdy się boją owadów
poza tym po co go mordować jak jest bardziej pożyteczny niż niektórzy z was....
Cytat:
Tylko pizdy się boją owadów
Pająki to nie są owady, do książek gimbazjum... Ale masz rację z tym zabijaniem, rozumiem strach przed nimi, ale nie zabijanie. Boisz się to omijaj z daleka, ale nie zabijaj bo pająki zjadają właśnie owady które nas wkurwiają, typu komary, muchy i inne które w lecie nie dają nam spokoju.
Sprytna bestia haha, podszedł podszedł i desant z powietrza... Gdzie pająków kupa tam niema komara i mucha... Z pająkami się trzeba zaprzyjaźnić i tyle.
Myślałem, że go zabił
Mój kuzyn kiedyś hodował Ptasznika, ale wydostał się ze schowanego terrarium.
Ciotka o tym nie wiedziała i zajebała pająkowi z Kuboty, po czym spłukała w kiblu.
Ciotka o tym nie wiedziała i zajebała pająkowi z Kuboty, po czym spłukała w kiblu.
Pająki są zajebiste i bardzo pożyteczne. Nie należy ich tępić w powodu strachliwych małpoludów.
Jak mówią przedmówcy pająki są pożyteczne. Jak mi kroczy gdzieś na wierzchu to jak już go nakłonię na wejście na rękę (bo taki pająk boi się 10 razy bardziej niż gość z filmiku) to albo wyrzucam latem przez okno, albo zimą wpuszczam za szafę i niech żyje. Nawet żonę przestawiłem tak, że już ich nie zabija a co najwyżej nakryje szklaną i czeka na mnie.
Ostatecznie jak jestem w oparach czarnego humoru to kotu go pokazuję
Ostatecznie jak jestem w oparach czarnego humoru to kotu go pokazuję
Uśmiejecie się, w Australii pająki z rodziny spachaczowatych (czyli chociażby powyższy Huntsman Spider) są uważane za pożyteczne stworzenia, które wybijają owady, i na ogół nie zdarza się aby były zabijane, a jedynie usuwane z wnętrza domów przez wlaścicieli. Poza tym pająk na filmiku jest praktycznie niegroźny dla człowieka, mimo swojego wyglądu
Mi to wygląda na ptasznika z rodziny Poe, ale mogę się mylić.
Dla nie świadomych ten gatunek pająka jest bardzo energiczny (rodzaj drzewnego to i bardzo skoczny), a jego jad po ukąszeniu spowoduje sraczkę, wymioty i zawroty głowy przez miesiąc.
Dla nie świadomych ten gatunek pająka jest bardzo energiczny (rodzaj drzewnego to i bardzo skoczny), a jego jad po ukąszeniu spowoduje sraczkę, wymioty i zawroty głowy przez miesiąc.
Cytat:
a jego jad po ukąszeniu spowoduje sraczkę, wymioty i zawroty głowy przez miesiąc.
Przykro mi stary, ale pierdolisz. Byłem ukąszony przez Poe. regalis, i poza opuchlizną, bólem który można porównać do położenia łapy na rozgrzanym ruszcie, nic mi nie było. Nie strasz ludzi bo nie miałem sraczki ani też nie rzygałem dalej niż widzę i zero zawrotów głowy. Więc przestań pierdolić i nie strasz ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów