📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kiedyś w kadecie poszła opona a teraz , POSZŁA POKRYWA debile bez nich świat byłby taki nudny
Penerę napisał/a:
zamiast pierdolić farmazony to sobie sprawdźcie za co dostał warna....
ja pierdole
On uzyl shifta a nie capslocka.
@penerę
z dużej litery, a potem małymi, to ten cytat nichuja sensu nie ma ;/
z dużej litery, a potem małymi, to ten cytat nichuja sensu nie ma ;/
Jestem ciekaw gdzie w takiej chwili znika klamka sprzęgła ???
P.S. Niech jeszcze więcej kierowców założy sobie wideo rejestratory i wtedy zobaczymy też co się dzieje na polskich drogach. Już widzę te rosyjskie portale z filmikami z Polski, gdzie pod prawie każdym widnieje obowiązkowy komentarz: wiadomo-Polska...
P.S. Niech jeszcze więcej kierowców założy sobie wideo rejestratory i wtedy zobaczymy też co się dzieje na polskich drogach. Już widzę te rosyjskie portale z filmikami z Polski, gdzie pod prawie każdym widnieje obowiązkowy komentarz: wiadomo-Polska...
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Człowiek pragnął by mieć taki motocykl a jakiś idiota go rozpierdala
Dostał to dostał, na chuj drążyć temat?
kuszyna1992 napisał/a:
widzę Nowa Sól się bawi
Powodzian napisał/a:
Pozdrawiamy panów z nowej soli
intrygujące
całkiem niedawno byłam w tej miejscowości, ale tych panów za cholerę nie kojarzę a dla was to taka oczywista oczywistość..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów