📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Zamiast szarpać jak matoły wystarczyło tym krazem wyjechać na górke i wyciągnąc to łajno z wody wyciągarką nie uparli się wszyscy jak osiołki bedziem targać i wytargali osła za uszy .
Żeby było śmiesznie, to Kraz ma drewnianą kabinę
W 2:25 myslałem że w środku jakiś ninja siedzi skulony
ukręciło łeb
tylko francuzy mogą zrobić zaczep w ten sposób. W innych normalnych ciężarówkach zaczep wkręca się bezpośrednio do ramy. Wiele razy widziałem wyciągane z błota Many, Volva czy mercedesy przy pomocy wielkich spychaczy albo ładowarek lina trzeszczała ale kabina jakoś się nie urywała. Poza tym wystarczy pojeździć trochę jakąś francuską nową osobówką i można od razu wyrobić sobie zdanie o autach pochodzących z tego kraju.
kaiel napisał/a:
Francuzi robią takie dziadostwo, strach śrubę przy kole dokręcić mocniej, bo sie łby ukręcają
Tyś chyba francuzem nie jeździł.
tak to jest jak się chińszczyznę daje jakoś dodatek do wyciągania takiego ciężaru
KRAZ górą, to jest siła i solidność
KRAZ górą, to jest siła i solidność
nie ma to jak rosyjska myśl techniczna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów