Myślę że każdy da rade
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Rems, a ja jestem zasmucony faktem, że takie gówno dostaje się na główną na tym portalu i że nikt nie powitał tego filmiku serdecznym "Wypierdalaj z tym gównem".
Tradycyjnie, ból dupy o marnowanie jedzenia. Całe życie głodni chodzicie? Wydał na to swoje pieniądze (tak poza tym wystarczy zobaczyć jaką ma oglądalność i jakie oceny), to robi z tym jedzeniem co chce.
I ten palec na koniec rozpierdala
Mam nadzieję, że pluszak po wylądowaniu w szczochach idzie na prezent dla jego byłej dziewczyny.
umyć mu głowę a później robić steki?
To wkurwiające, bo mimo że wszyscy jada po tego typu filmikach, to zwycięsko wychodzi i tak autor bo ma w chuj odsłon.
jak marnowanie jedzenia to tylko usa oni są mistrzami w wypierdalaniu wszystkiego ,ich przecież stać marnować i jeszcze raz marnować
Musi mieć w chuj hajsu, co nowy filmik wypierdala tyle jedzenia że mi by starczyło na miesiąc.
Yanuha napisał/a:
najlepszy przykład filmiku "na siłę"
z cyklu "tera ja tera ja"
"Tera ja tera ja" a koleś istnieje na youtube już półtora roku i ma obecnie 800.000 subskrybcji na swoim kanale, więc nie bardzo trafiłeś.
Nie rozumiem kurwa! Na sadisticu ludzie przejmują się marnowaniem jedzenia? A chuj was to boli? Jego nie rozpierdolenie tego żarcia wcale nie zmieni produkcji, handlarze są zarobieni, czyli ogólnie gość plusuje jeśli chodzi o gospodarkę. A co sobie potem z tym żarciem robi, to chuj wszystkim do tego.
a taki fajny misiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów