18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
JednorękiBandyta 2020-01-29, 20:34 1
NataliaW napisał/a:

Co takie dziecko rozumie żeby je bić?
Wyobrażam sobie gównoburze tutaj, zeby ktoś tak piesia klepnal, Ale byłby skowyt psiarzy i teksty w stylu"zajebalbym skurwysyna" heheh

Dokładnie tak mnie już denerwują niektórzy psiarze mający nawet po 2-3 rasowe psy nie jakieś kundle, powiedz takiemu że uważają że ich pies jest ważniejszy od kogoś dzieci to się oburzą, a jak zapytasz to czemu za psa dali 5k(nie wiem ile dokładnie rasowe psy kosztują ale z tego co słyszałem tanie nie są a potem wydatki pielęgnacja,tresura chuje muje też kosztują) a nie zrobią paczki dla kogoś dzieci albo dla dzieci z domu dziecka chociaż za 50 zł? To pierdolą że to ich pieniądze albo było się uczyć itp itd a chuja nie mają pojęcia o biedzie i jej przyczynach bo mieli 10 razy lepszy start w życiu, ok ludzie co mówią to mój hajs i tyle mam gdzies innych ludzi - ich sprawa że są chujami przynajmniej nie hipokrytami co mówią jacy to z nich dobrzy ludzie nie są bo kochają zwierzęta i użalają się nad biednymi dzieciaczkami z patologi a na dom dziecka nie dadzą nawet tych 5% tego co na psa wydają hipokryzja i obłuda...
Zgłoś
Nattttsjel 2020-01-29, 20:34 3
Bo tak to sie kończy, gdy rodzice używają argumentów: bo ja tak mówię, bo tak itp. Dziecko nie jest debilem, żadne dziecko nie rodzi się debilem pozbawionym instynktów samozachowawczych. Jakoś moja prawie pięciolatka nie odwaliła mi nigdy żadnego numeru dziwnego za to mam z nią przerobione mase eksperymentów, np w zeszłym roku sprawdziła *działanie* ognia i grilla. Wrzucony miś do grilla i to przerażenie w oczach gdy się jarał skutecznie wbiło jej w czerep, że zapalniczką, zapałkami i w ogóle czymkolwiek co *ma ogień* czy jest ciepłe się nie bawimy. Próba wytłumaczenia, dlaczego jak idziemy ulicą ma trzymać sie blisko mnie i za rękę lub pasek: kilka filmików z potrąceń wystarczyło (tych mniej brutalnych). A tutaj... dziewczynka ma z dwa latka i spokojnie dotarłoby do niej wyjaśnienie, że nie grzebie się po szafkach i nie rozsypuje składników bo się marnują i robi się bałagan i że jak chce się pobawić w ten sposób to niech powie lub pokaże. Naprawde kompletnie nie rozumiem rodziców, którzy opisuja mi takie akcje.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-01-29, 20:37
Albo ewentualnie mówią na biedne dzieci też dajemy ale to są jakieś reszki z stołu i na własnego psa wydają 50 razy więcej, ok przynajmniej coś dają ale dalej to nie zmienia faktu że psa lepiej traktują
Zgłoś
Nattttsjel 2020-01-29, 20:38 1
JednorękiBandyta posrało? Po co komu aglądasz w portfel? Drażni Cie, że ktoś chce wydać na psa 5k a nie przelać na dom dziecka? Ogarnij się. Każdy ma prawo robić ze swoim hajsem co chce. Sam zarabia to niech robi co chce. Mówisz, że hipokryzja itd a Ty sam ile pomogłeś takim dzieciom?
Zgłoś
KKuubbaa 2020-01-29, 20:52
NataliaW napisał/a:

Wyobrażam sobie gównoburze tutaj, zeby ktoś tak piesia klepnal, Ale byłby skowyt psiarzy i teksty w stylu"zajebalbym skurwysyna" heheh

Popatrz na komentarze tego typu filmikach i w takich gdzie ktoś uderzy psa.
Wnioski sama sobie wyciągnij
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-01-29, 20:59 2
Mam ochotę kurwie z buta na ryj wyjechać

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Dzisiaj 2020-01-29, 21:30 12
Hiziaa napisał/a:

Jak można uderzyć tak małe dziecko?

Zgłoś
Skoczek48 2020-01-29, 21:35 1
Ja też dostawałem od starego pasem jak coś odjebałem i co z tego. Dupa mi nie pękła i żyje
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-01-29, 22:46
Nattttsjel napisał/a:

JednorękiBandyta posrało? Po co komu aglądasz w portfel? Drażni Cie, że ktoś chce wydać na psa 5k a nie przelać na dom dziecka? Ogarnij się. Każdy ma prawo robić ze swoim hajsem co chce. Sam zarabia to niech robi co chce. Mówisz, że hipokryzja itd a Ty sam ile pomogłeś takim dzieciom?

Napisałem przecież (ok ludzie co mówią to mój hajs i tyle mam gdzies innych ludzi - ich sprawa że są chujami przynajmniej nie hipokrytami)... no chujami może złe określenie. pisze po raz drugi każdy ma prawo rb z swoimi pieniędzmi co chce wiadomo.... Krótko i na temat chodzi o to żę ludzie zatracają poczucie prawdziwej moralności i wartości dobrem człowieka nad zwierzęciem, nie zaglądam nikomu do portfela napisałem przecież to....Czytaj ludzie tego pokroju sami się chwalą jacy to dobrzy nie są mniejsza nie będę powtarzać innymi słowami. Specjalnie pisze długie komentarze żeby nie było właśnie takich odniesień jak ty napisałaś, proszę loozno odnieść się bo na posrało nie bd już opisywał albo nie odpowiadać( cytuj się klika bo przypadkiem odczytałem odpowiedz ). pozdrowienia.
Zgłoś
Bronsonnn 2020-01-29, 23:19
Chciala ją otrzepać tylko z mąki
Zgłoś
ProVVe 2020-01-29, 23:24
klos79 napisał/a:

Z całej siły!

I kablem poprawić!

Ola gringo
Zgłoś
bodzio667 2020-01-30, 8:42
Normalnie jak mój pies. Sprzątanie trwało dłużej niż jego zabawa.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-30, 11:13
NataliaW napisał/a:

No właśnie nic nie rozumie poza bólem. To rozumie instynktownie.
Zgłoś
ridin2 2020-01-30, 16:51
Dzisiaj napisał/a:

rozwala mnie jak niedoj***ni rodzice zostawiaja malutkie dzieci bez nadzoru a po 30 minutach sciant wysmarowane gownem, pol kremu na grzybice zjedzone, firanki pociete nozyczkami a pozniej pretensje do dzieci...
Jak podejda do tego normalnie to jeszcze pol biedy ale gorzej jak na filmiku (tzn wiem, ze dramatu nie ma ale...)
jak ja uswiadomie sobie, ze dzieci same sie nawia i przez 5 minut jest cisza to w panice biegne sprawdzic co sie dzieje

taa, na pewno będzie ci sie chciało pilnować dziecko 24/7, tutaj wystarczy 5 minut nie uwagi
Zgłoś
Lyttald 2020-01-30, 17:12
Dzisiaj napisał/a:

jak ja uswiadomie sobie, ze dzieci same sie nawia i przez 5 minut jest cisza to w panice biegne sprawdzic co sie dzieje

Przyznaj się, lecisz sprawdzić czy monitoring nagrywa - wszak może zaraz być materiał na sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów