📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Widzialem juz wiele starc kot vs. pies, na zywo czy w necie. I wszystkie koncza sie tak samo. Aha, te bardziej skrzywione pieski (zawsze duze rasy np. owczarek niemiecki) zjadaja kota po zabiciu. Nie w calosci, jedza dopuki napelnia zoladek. Pozdro.
borelli napisał/a:
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak pojebane i należy je wszystkie wybić.
Będzie więcej filmików, jaki problem?
borelli napisał/a:
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak pojebane i należy je wszystkie wybić.
Pierdolnij się w łeb kasztanie. Szkoda że taki pies nie dopadł Ciebie jak byłeś dzieckiem. Mógłby być fajny materiał
Kot wkurwił psa, pies go dojechał. Nie ma się co wkurzać... natura
borelli napisał/a:
No już nie gadaj że nie chciałbyś zobaczyć tutaj takiego samego filmu tylko z dzieckiem zamiast kota
borelli napisał/a:
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak poj***ne i należy je wszystkie wybić.
Takie same odczucia mam co do niektórych komentujących tutaj.
Koty robią to samo z gryzoniami, królikami i ptactwem. Prawo dzungli przykro mi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów