Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten film tylko potwierdza, że wszelakiej maści pchlarze,
śmierdzące tępe i absolutnie bezużyteczne kundle,
wąchające własne dupy i srające gdzie się da,
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
To namów w końcu swoją matkę do tej eutanazji gościu bo się męczy :/
jak można mieć takiego śmierdzącego psa co się dupami zszczepia z byle czym, kurwa jakie to jest ochydne, a potem przyjdzie przeliże mordę właścicielowi, nasra byle gdzie na podwórku, a ten dumny jakiego ma zajebistego pieska, który nawet nie potrafi strzec dobytku, a co dopiero słuchać komend.
Czyli jakieś 85% naszego społeczeństwa
Zrobiłem to wpisałem w google men fuck chicken
I co wyskoczył Ci twój stary ?
jak można mieć takiego śmierdzącego psa co się dupami zszczepia z byle czym, kurwa jakie to jest ochydne, a potem przyjdzie przeliże mordę właścicielowi, nasra byle gdzie na podwórku, a ten dumny jakiego ma zajebistego pieska, który nawet nie potrafi strzec dobytku, a co dopiero słuchać komend.
Jestem ciekaw czy myjesz swoje ujebane ręce jak wracasz do domu z dworu. Pewnie nie.
Jestem ciekaw czy myjesz swoje ujebane ręce jak wracasz do domu z dworu. Pewnie nie.
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
Tak samo ciebie jestem ciekaw czy po każdym wyjściu z kibla czy z powrotu do domu lub po jeździe swoim gruzie myjesz dłonie? Pewnie nie. Ehh szkoda strzepic ryja na takich jak ty
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
za kupienie sobie maltańczyka do bloku powinna być od razu kurwa kara śmierci!
I teraz jakim cudem tak zaciskasz dupe że kolega nie może wyjąć kutasa? przecież nie da się tam mocno zacisnąć dupy!?
jak nie chodzisz na imprezy to szacun no ale włóż se np. palec w dupę i zaciśnij
wyjdzie gładko
nie da się tak jak na filmiku
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
Dokładnie, takie samo zdanie mam o większości polaczkow jak ty zjebie genetyczny, może kiedyś ktoś wymyśli utylizacje jednostek z twoim iq.
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
Do utylizacji skierowałbym ciebie i twoich starych, którzy spłodzili takiego pisowskiego patusa.
SĄ DO UTYLIZACJI !
Amen
Jak Twój boy bierze z dupy do mordy a po wszystkim dajesz mu soczystego buziaka to jest ok, tak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów