Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słabizna
Taa ja tez nie znosze tych malutkich kielonków. Najlepsze jest to, że ludzie piją tą 25-piątke i do tego szklanke popitki to idź pan w chuj z takimi " imprezowiczami " no i po 5 jest faza chuj, że 25mg Dobrze, że ja ze wsi i inaczej uczono mnie pić.
Ojojoj! Ty to jednak jesteś facet godny nazwy 'facet'!
Taa ja tez nie znosze tych malutkich kielonków. Najlepsze jest to, że ludzie piją tą 25-piątke i do tego szklanke popitki to idź pan w chuj z takimi " imprezowiczami " no i po 5 jest faza chuj, że 25mg Dobrze, że ja ze wsi i inaczej uczono mnie pić.
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Wódka 40% to znaczy, że w 1ml masz 40 mg etanolu. Jak 25ml kieliszek to masz 1gram "spirytu". Ogarnij jednostki, człowieku ze wsi, nauczony picia wódki po jednym mililitrze.
jak chce koleś mówić w filmiku po angielsku to niech ogarnie ten akcent ;/
;/
Uwaga! Native speaker!
Akurat mieszkam w Anglii i to porównanie jest jak najbardziej trafione
W dupie byłeś, gówno widziałeś .....
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Wódka 40% to znaczy, że w 1ml masz 40 mg etanolu. Jak 25ml kieliszek to masz 1gram "spirytu". Ogarnij jednostki, człowieku ze wsi, nauczony picia wódki po jednym mililitrze.
Wiesz co? Twoje pomysły wcale nie są lepsze od tych, które zaprezentował cytowany kolega. Wóda ma podobną gęstość do wody - 25 ml właśnie waży około 25 gramów. 40 % z 25 to 10.
Panie, a co ci do tego kto jak pije? Zajmij się swoim kieliszkiem kindybale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów