Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Jak poderwać dziewczyne
Xenonxes • 2013-11-28, 21:20
Kawał po angielsku bo po polsku nie ma sensu.
What is the best chatup line?

Just start like this:

You: After tonight there will be only 7 planets in our solar system.

Girl: What? Why?

You: Because I am going to *destroy* Uranus

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
V................S 2013-11-29, 2:33 21
To i ja sypnę żarcikiem po angielskiemu.

-What sets anal sex apart from regular sex?
-Regular sex can make your day, but anal sex can make your hole weak.
Zgłoś
BongMan 2013-11-29, 6:39 8
Avalanger napisał/a:

A teraz grzeczne, lecz wyraźne WYPIERDALAĆ wszystkim życiowym, pierdolonym nieudacznikom, którzy sądzą że znajomość najpopularniejszego języka na świecie czyni z nich bogów życia i śmierci.

Chodzi o to, że od czasów mojego pokolenia i kilku wcześniej, angielski był obowiązkowo w każdej szkole. Tak więc pierdolonym nieudacznikiem życiowym jest ktoś, kto chodził przez te 9 lat do szkoły (12/13 dodając do tego liceum/technikum/zawodową) i tego języka nie zna.
Zgłoś
omel 2013-11-29, 9:10 1
@BongMan ktoś tu nie zna znaczenia słowa "pokolenie". Tak tak, właśnie ty.
Zgłoś
Ant4gon1st 2013-11-29, 9:11
@up BongMan

Piękna riposta, aż się łezka szczęścia w oku zakręciła.

@up x4 Jozinb

Widzę że czytanie ze zrozumieniem Ciebie chłopcze ominęło w szkole?

Ant4gon1st napisał/a:

I tak, wiem, że czepiam się jak stara pizda i nie, nie musisz tłumaczyć, że nie o to Ci chodziło.

Więc nie wiem po co te Twoje wypociny. Aha i tylko nie "pierdolisz" bo w ryj dać mogę dać.
Zgłoś
BiałyPiotr 2013-11-29, 10:42 1
@up - ale pierdolisz...
Zgłoś
bimbastah 2013-11-29, 12:40 2
BongMan napisał/a:

Chodzi o to, że od czasów mojego pokolenia i kilku wcześniej, angielski był obowiązkowo w każdej szkole. Tak więc pierdolonym nieudacznikiem życiowym jest ktoś, kto chodził przez te 9 lat do szkoły (12/13 dodając do tego liceum/technikum/zawodową) i tego języka nie zna.

Warto jeszcze dodać że...filmy po angielsku(z napisami),podobnie większość gier itd. kurwa angielski jest praktycznie wszędzie i zgodzę się że ktoś kto poniżej 50 roku życia w Polsce w dalszym ciągu nie rozumie tego języka ni w ząb jest po prostu jebanym ułomem.

Toć język wchodzi chociaż w małym stopniu do baniaka jeżeli tylko słyszy się go dosyć często.

Ale i tak najbardziej rozpierdala mnie nasza zajebista polonia,niektórzy siedzą w "czikago" pierdolone 20 lat i przez te pierdolone 20 lat nie nauczyli się jak poprosić w pierdolonym sklepie o pierdolone pieczywo po angielsku do kurwy nędzy - to już jest kurewsko ciężki przykład debilizmu...KUREWSKO. A później na ten jebany plebs mówi się dumnie "polonia amerykańska" TFU KURWA !
Zgłoś
c................t 2013-11-29, 14:27
Gdyby nie było WWII to niemiecki byłby również takim angielskim w dużym stopniu:>
Zgłoś
jozinb 2013-11-29, 19:41
Ant4gon1st napisał/a:

@up BongMan

Piękna riposta, aż się łezka szczęścia w oku zakręciła.

@up x4 Jozinb

Widzę że czytanie ze zrozumieniem Ciebie chłopcze ominęło w szkole?

Więc nie wiem po co te Twoje wypociny. Aha i tylko nie "pierdolisz" bo w ryj dać mogę dać.

napisalem ci kretynie ze najpopularniejszy =/= najczesciej uzywany urzedowo, a ty dalej brniesz i kto tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
Zgłoś
Kimo36 2013-11-29, 23:42 1
@Avalanger
A jak mieszkam w Anglii i nie zrozumialem dowcipu to dobrze?
Zgłoś
soadfan 2013-11-30, 13:23
@Avalanger

Jesteś śmieszniejszy niż ten kawał xD
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-11-30, 14:58
Kimo36 napisał/a:

@Avalanger
A jak mieszkam w Anglii i nie zrozumialem dowcipu to dobrze?

To źle, że się musiałeś tak lamersko pochwalić, że mieszkasz w Anglii i do tego to oi w avatarze... W chuj anglik z ciebie. Szacun... A teraz do pały lamusie
Zgłoś
newschoolrider 2013-11-30, 15:42
ćmoki bez szkoly, albo bez wymowy destroy *jur anus* kmioty
Zgłoś
=CAMEL= 2013-12-02, 0:52
Ja pierdole ale się tutaj sralnia zrobiła Ogarnijcie dupy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem