📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Raz - fajny filmik i gościu w dobrej formie
Dwa - trochę dłużyzn.
Trzy - kurwa, ale ten Tiger Bonzo przypakował!
Dwa - trochę dłużyzn.
Trzy - kurwa, ale ten Tiger Bonzo przypakował!
Kiedy usłyszałem dźwięk budzika to myślałem że coś rozje....
Pouczająca scenka
@autor Ty mi kurwa nie mów co ja mam robic.
i tak oglądam i oglądam i już czekam na ten happy end, a tu pizda z dzidy... miłe zaskoczenie
Oj chłopy chłopy, tu nie chodzi o to żeby ją poderwać czy nokautować, tylko o to że ona stała się światłem dzięki któremu odnalazł drogę do samorealizacji - gdy pokonał barierę graniczną, czyli bandę czworga to laska stała się zbędna więc też jej jebnął i pojechał realizować się do shaolin. Proste
Dwóch dresów:
-Wyrwałem laskę, poszliśmy na plażę. Nagle zaczęła się rozbierać i mówi - rób co potrafisz najlepiej.
- I co? Bzyknąłeś ją?
- Nieeeeee. Jebnąłem jej z główki.
-Wyrwałem laskę, poszliśmy na plażę. Nagle zaczęła się rozbierać i mówi - rób co potrafisz najlepiej.
- I co? Bzyknąłeś ją?
- Nieeeeee. Jebnąłem jej z główki.
O kurwa ten dźwięk.... stary budzik mi się przypomniał jebany nawet sąsiadów budził (zwracali mi żartobliwie uwagę mijając) aż w końcu na kacu knock out'a dostał i rozjebałem na tym jebanym terroryście dłoń. Pierdolony kitajski wynalazek.
Możecie przewinąć do 4:57
To z jednego z moich ulubionych filmów "Bez odwrotu". Nawet soundtrack z filmu.
Jean Claude Van Damme w roli złego charakteru i to chyba jedyny film w którym przegrywa walkę I nawet Bruce Lee wraca zza grobu.
Dobre, motywujące kino starych czasów. Jak ktoś lubi te klimaty to polecam. Dzięki temu filmowi za dzieciaka byłem napalony na treningi jak talib na kozę
I ta muzyczka jak wchodzi VAN DAMME
"Bez odwrotu" ale było też znane jako "Karate tygrys"
Jean Claude Van Damme w roli złego charakteru i to chyba jedyny film w którym przegrywa walkę I nawet Bruce Lee wraca zza grobu.
Dobre, motywujące kino starych czasów. Jak ktoś lubi te klimaty to polecam. Dzięki temu filmowi za dzieciaka byłem napalony na treningi jak talib na kozę
I ta muzyczka jak wchodzi VAN DAMME
"Bez odwrotu" ale było też znane jako "Karate tygrys"
Super szybko rosnąca broda
Jakoś od połowy filmiku wiedziałem, że na koniec jej jak nic wypierdoli
Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu.
Spotykają niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki.
Niedźwiedź za nimi.
Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka,
zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą
nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez
środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie
gonią intruzów i spuszczają wszystkim wpierdol. Już trochę uspokojeni
wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem:
- Ten w futrze nawet nieźle się napierdalał…
Spotykają niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki.
Niedźwiedź za nimi.
Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka,
zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą
nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez
środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie
gonią intruzów i spuszczają wszystkim wpierdol. Już trochę uspokojeni
wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem:
- Ten w futrze nawet nieźle się napierdalał…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów