📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TheByQ napisał/a:
a ja wole umyc i dupe i rece : DWole wyjść z kibla z obsraną dupą niż z obsranym palcem.
ładne tagi
18 lat temu w podstawówce nauczyciel religii zgasił w ten sposób mojego kumpla.
Koleś oddał sprawdzian, tyle że chciał katechetę wkurzyć i pojedynczą kartkę z zeszytu przedarł na 4 części po czym napisał malutkim druczkiem (katecheta miał słaby wzrok).
Koleś oddał sprawdzian a gdy go katecheta zapytał dlaczego taka mała kartka, ten z dumą odparł że oszczędza lasy.
Katecheta wziął kartę złożył na cztery oderwał narożnik i kazał kolesiowi palec wystawić. Założył mu to na palec i z uśmiechem powiedział "teraz możesz oszczędnie dupę wytrzeć".
Wtedy to był dobry żart. Zgasił największego kozaka w klasie.
Koleś oddał sprawdzian, tyle że chciał katechetę wkurzyć i pojedynczą kartkę z zeszytu przedarł na 4 części po czym napisał malutkim druczkiem (katecheta miał słaby wzrok).
Koleś oddał sprawdzian a gdy go katecheta zapytał dlaczego taka mała kartka, ten z dumą odparł że oszczędza lasy.
Katecheta wziął kartę złożył na cztery oderwał narożnik i kazał kolesiowi palec wystawić. Założył mu to na palec i z uśmiechem powiedział "teraz możesz oszczędnie dupę wytrzeć".
Wtedy to był dobry żart. Zgasił największego kozaka w klasie.
coś mi się zdaje że to powinno być na hardzie w dziale fekalia
Jem budyn
Też mi coś, mój kuzyn pokazał mi to 5 lat temu i nazwał to sposób podcierania tyłka na harcerza, z racji tego że był harcerzem wiem ze to gówno wszystkich obchodzi za to lubie sadistica
@up ciota
Jaka muzyka...
kto był w wojsku to zna ten trik )) pozdrawiam wszystkich prawdziwych mężczyzn
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów