Jak popędzić babcię na pasach? Pokazują Nam smerfy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"28 grudnia, godzina 9:40, skrzyżowanie Al. Jerozolimskich i ulicy Żelaznej w Warszawie. Funkcjonariuszka policji poruszająca się w radiowozie Z613 (Kia cee’d kombi) o mały włos nie staranowała starszej osoby, przechodzącej przez pasy. Policjantka bardzo pochopnie wykonała manewr zmiany pasa ruchu na przejściu dla pieszych. Nie dała starszej Kobiecie najmniejszych szans, aby ta bezpiecznie opuściła jezdnię.
Mariusz Mrozek, rzecznik Komendy Stołecznej Policji w wypowiedzi dla kontakt24.tvn24.pl doliczył się przewinień na 16 punktów karnych oraz wycenił wszystkie wykroczenia wg. taryfikatora na 600 zł kary. Ujawnił także, że kierująca pojazdem z racji pełnionych obowiązków służbowych straciła prawo jazdy, a sprawa rozstrzygnie się w sądzie. Jak dodał, policjanci muszą spełniać najwyższe standardy w ruchu drogowym, a zachowanie funkcjonariuszki zagrażało bezpieczeństwu pieszej.
Policjantce grozi kara dyscyplinarna." Baby za kółkiem
Mariusz Mrozek, rzecznik Komendy Stołecznej Policji w wypowiedzi dla kontakt24.tvn24.pl doliczył się przewinień na 16 punktów karnych oraz wycenił wszystkie wykroczenia wg. taryfikatora na 600 zł kary. Ujawnił także, że kierująca pojazdem z racji pełnionych obowiązków służbowych straciła prawo jazdy, a sprawa rozstrzygnie się w sądzie. Jak dodał, policjanci muszą spełniać najwyższe standardy w ruchu drogowym, a zachowanie funkcjonariuszki zagrażało bezpieczeństwu pieszej.
Policjantce grozi kara dyscyplinarna." Baby za kółkiem
jak taka kurwa przeszła psychologa do policji?? to jakaś patologia. Ktoś powinien się za to wziąć, powinni przestać zatrudniać te jebane psy po znajomości tylko naprawdę i rzetelnie dobierać dobrych policjantów. Takie zachowanie u policji było zawsze, tylko teraz każdy może mieć kamerkę i to pokazywać. Szlak człowieka trafia jak widzie takie coś. Ja płacę podatki i to również z moich pieniędzy dostają wypłatę policjanci i ja sobie nie życzę aby taka kurwa była w policji.. Dziękuję i nie jestem jp tylko myślącym obywatelem. Jest wykroczenie przez babcię ( przejście na czerwonym) dajcie mandat, a nie kurwa takie pajacowanie odstawiać.
kalium napisał/a:
Miałem tego nie pisać. Nikomu nie przyszło do głowy, że oni tak wyrwali żeby zablokować pas, po którym babcia lezie? A że babcia dostała szybkości i nagle spierdoliła, to pojechali dalej?
Ty kurwa baranie jebany, zastanów się co piszesz. Jakby chcieli zablokować po to mają kurwa belkę na dachu i lizak w radiowozie, żeby zatrzymać ruch, albo kurwa wysiąść z samochodu. Pozdrawiam ozięble.
Pewnie radiowóz ma z 1000 koni mocy i tak ją wyniosło przy ruszaniu. Miałem tak w NFS Underground.
@Grzyb18 - ty, ale ja z tobą wódki nie piłem. Więc kurwa uważaj na słowa. Jak na grzyba w pochwie to strasznie wygadany jesteś, widocznie jakaś mutacja.
@Kalium
Zamknij pizdę.
Zamknij pizdę.
boss. napisał/a:
Znasz miasto jak własną kieszeń.Pewnie drugi miesiąc w Warszawie za chlebem.
Widzisz, nie każdy jest słoikiem i nie każdy mieszka jak ty w Pipidówku Dolnym, by za kasą przylatywać do miasta z pakunkiem od mamy.
Mieszkam tu (nawet niedaleko) od urodzenia, a rozpoznanie charakterystycznego budynku jak Hotel Sobieski na kolejnym skrzyżowaniu poprzedzony znakami kierunków jazdy (lotnisko, dworzec, dzielnice) też nie jest trudne.
Chciałeś być fajny, gratuluję 'piw', przełóż to na życie. Wyprowadzając tezę o mojej znajomości miasta tylko po jednej wypowiedzi widać, żeś troll i nieuk.
majkel_admwz napisał/a:
@ynzinier
Gówno prawda, bo w stronę stacji Warszawa Ochota
Nie korzystam ze środków komunikacji szynowej poza tramwajami i metrem, więc nie znam stacji, a DZ jest bardziej charakterystycznym punktem orientacyjnym (jadąc samochodem) z uwagi na jego nadziemną część.
WszystkoRozpierdala napisał/a:
@Kalium
Zamknij pizdę.
Za tą, jakże elokwentną wypowiedź chciałem ci serdecznie podziękować. Dzięki niej zrozumiałem błąd w moim toku myślowym. Od dziś stanę się lepszym człowiekiem, to wyłącznie twoja zasługa. Jesteś światłym, mądrym mężczyzną, niedocenianym niestety przez resztę społeczeństwa. Zatem ze szczerego serca życzę ci prezydentury w Zimbabwe. Albo chociaż udanego spełnienia w pracy, przy kopaniu rowów.
Na zawsze wierny.
potas
I już wasze pierdolenie zrobiło swoje: baba z radiowozu (tak, tak, kierowała baba) dostała naganę, straciła prawo jazdy i została zdegradowana do krawężnika (tj. na piesze patrole).
Teraz tylko czekać jak zaleje nas fala terroru w wykonaniu emerytek. Gratulację!
Teraz tylko czekać jak zaleje nas fala terroru w wykonaniu emerytek. Gratulację!
Na chuj stara jędza włazi na czerwonym? Wejdzie kurwa taka na czerwonym albo migającym zielonym a potem przechdozi 5 minut przez pasy... Jakby się jej kurwa spieszyło na emeryturze, ciekawe dokąd... Do Lidla chyba
@przeme13, włazi bo stara. Zresztą, co to za różnica, po co włazi. Jakoś gość na prawym pasie potrafił poczekać, a pizda w policyjnym myślała, że może wszystko, odkąd założyła mundur. Dobrze jej tak. Jeśli mnie karzą za przekroczenie prędkości, to im powinni zabierać prawo jazdy za zgrywanie idioty na drodze.
Powiem szczerze nie lubie naszych niebieskich przyjaciol, nawet wrecz nie przepadam za to ze uszczuplaja moje konto rocznie o jakies 1000 zl za pierdoly typu pasy, predkosc , telefon, ale ja ta sytuacje widze tak, kobieta przechodzi na czerwonym, radiowoz na lewym pasie na prawym pewnie duzo samochod, wyprzedzaja pierwszy z zamiarem zatrzymania tej kobiety lamiac przy tym oczywiscie kilka przepisow, lecz potem rezygnuja, bo kolega w radiowozie pewnie powiedzial daj spokoj, a czemu brak tutaj swiatel policyjnych i jakiejkolwiek wyobrazni i wlepienia mandatu, panowie nie oszukujmy sie przeciez samochod prowadzila kobieta wiec czego sie spodziewaliscie ?
A tak w ogole to dobrze swietej krowie, ile razy mieliscie taka sytuacje a nabuzowanie siegalo zenitu?
A tak w ogole to dobrze swietej krowie, ile razy mieliscie taka sytuacje a nabuzowanie siegalo zenitu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów