Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedyś na andrzejkach rzuciłem się na czterech kolesi bo mnie wkurwiali, a alkohol nie pozwalał racjonalnie ocenić moich szans. Z bicia mnie po pysku Piotr Rubik mógłby ułożyć wiele melodii...
a najśmieszniejsze są te dziewczyny... Zamiast zabrać się za rycerza który zwyciężył turniej i postarać się o potomstwo to zbierają zwłoki pizdy która była na tyle nie ogarnięta żeby dać sobie po pysku... Dlatego na świecie mamy tylu pedałów i innych debili!
Ale zaczyna się od początków... jak zamiast pochwalić wygranego zbiera się przegranego, a zamiast Białego wybiera się murzyna to nie ma co liczyć że będzie normalnie
Ty weź mi wyślij adres na pw, to ja ci wyślę prawdziwe piwo
Święta racja, święta racja.
@Matuch90
Widzę, że naczytałeś się o punktach witalnych.
W boksie czy mma wyprowadzając uderzenia nie celujesz w oczy, ucho, czoło czy nos tylko w szczękę.
Większość mocnych strzałów na szczękę (tym bardziej jeśli osoba bita nie była nigdy przyzwyczajana do uderzeń na treningach) kończy się nokautem.
Dodaj do siebie sporą siłę gościa, strzał w szczękę i promile we krwi bitego.
Nie trzeba być wcale dobrym, żeby położyć najebanego, nieprzygotowanego typa.
Inne kwestia, że zamiast podchodzić bez gardy, jak ten głupi po przyjęciu pierwszego strzała, mógł od razu rzucić się na niego. Nie miał nic do stracenia, no może oprócz paru zębów, a nóż widelec trafiłby pierwszy.
Chłopie, nie musisz mnie pouczać. Trochę mnie to nawet rozbawiło, bo od 15 roku życia trenuję przekrojowo sporty walki ( większość czasu boks ) i napisałem wyraźnie, że musiał jebnąć na punkt, w dodatku nasadą dłoni, bo czterema placami by go nie położył. Co nie zmienia faktu, że tamten wysoki to ostatnia cipa, a nie facet.
Wow, to trenujesz już rztóki walki od 86 lat. Szacun.
Exactly
Call me Sensei !
Dogadali się.
- Ja Cię z liścia pierdolnę, a Ty zobaczysz, które dupeczki są bez majtek, albo które mają czyste majty.
Po chuj do łóżka syf zabierać!
- No to luuuuuu
a najśmieszniejsze są te dziewczyny... Zamiast zabrać się za rycerza który zwyciężył turniej i postarać się o potomstwo to zbierają zwłoki pizdy która była na tyle nie ogarnięta żeby dać sobie po pysku... Dlatego na świecie mamy tylu pedałów i innych debili!
Ale zaczyna się od początków... jak zamiast pochwalić wygranego zbiera się przegranego, a zamiast Białego wybiera się murzyna to nie ma co liczyć że będzie normalnie
Pozwolę się wtrącić. Post użytkownika hasagawa łamie regulamin:
sadistic.pl/stanowisko-serwisu-w-sprawie-rasizmu-vt59906.htm?highlight...
Jasno i wyraźnie widać, iż ten post ma zabarwienie rasistowskie.
Napisał jebany rasista przez którego właśnie ten świat idzie w dół.
Dodatkowo uważam, że to nie radai powinien dostać warna, a karanie go z miejsca dając 3 warny za pisanie prawdy jest według mnie przesadą. Napisał trochę wulgarnie, ale moim zdaniem został potraktowany nieuczciwie i zbyt surowo.
moim zdaniem
To w okresie letnim, w Polsce nie powinno być tak wysokich temperatur.
To w okresie letnim, w Polsce nie powinno być tak wysokich temperatur.
Myślę, że wiele osób nie popierających rasizmu zgodzi się ze mną. Serwis jasno określił swoje stanowisko wobec tego typu, rasistowskich zachowań, dlatego nie wiem, co tutaj robi jeszcze post hasegawy. Proszę go sprzątnąć.
Dziękuję.
Zgadzam się z Linkiem w całej rozciągłości i kragłości.
Jeszcze mu buty wyczyść, a jak skończysz, to zajmij się butami innych moderatorów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów