📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe jak coś takiego smakuje
Ale czemu ta tkanka tak łatwo wyszła bez odcinania?
Fanfanfaro napisał/a:
Na tym filmiku jest przedstawione usuwanie martwej tkanki z zakazonej kończyny tej krowy. Na końcu wypływa ropa. A że krowa duża to i dużo tego. Zrobiła się posoka. Nie ma za co.
Dzięki zrobiło mi się słabo. tp była najobrzydliwsza rzecz którą widziałem od poczatku tego roku
Hugo Dionizy Steinhaus
Ponieważ jest martwa
Nozdrzami wyobraźni czuję jak tam musi jebać...
To zarzygalibyśmy klawiatury...
To zarzygalibyśmy klawiatury...
Widzialam juz pare lat temu taki sam film z ferm, jest tego pelno na internecie dlaczego i czemu sie tak dzieje, strasznie mi szkoda krowek bo sa bardzo fajne i daja mleko.
Komarecka napisał/a:
Widzialam juz pare lat temu taki sam film z ferm, jest tego pelno na internecie dlaczego i czemu sie tak dzieje, strasznie mi szkoda krowek bo sa bardzo fajne i daja mleko.
Przede wszystkim dają stejki! I dlatego szanujmy krówki
Fakt. Bulionu tyle, ze wykarmiłby kilka afrykańskich wiosek
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów