📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cripkillah napisał/a:
nie zmienia to faktu że ma pedalski głosKoleś ładnie wam przedstawia o domowej robótce pysznym browarku, a wy tylko umiecie pierdolić, że ma pedalski głos...
Fakt koleś ma pedalski głos, ale przepisy ma naprawde zajebiste. Robiłem ostatnio ciasto 3bit, takie jakie pokazał i powiem szczerze, ze wyjebane
jakubczyk1985 też mam uszy i się nie chwale.
nie moge sie doczekac az pokaza jak samemu zrobic piwo
głos jak głos, miałem kupla w szkole średniej, ktory piszczał jak piszczałka. Okazało się, że jak był szczylem 10letnim miał poważne zapalenie gardła i tak zostało.
Dokładnie, robiłem jego pizze dla tych, którzy nie lubią wydawać za dużo na jedzenie i mogę śmiało powiedzieć, że pyszna.Co do browaru w piwnicy fajna sprawa.
Robactwo jak nie ma się do czego doczepić to albo do głosu, albo do nazwiska. Mnie akurat pierdoli jaki on ma głos, grunt że przepisy ma genialne, m.in ciasto na pizze polecam
Poniosło go z marzeniami troche... "jak będę na emeryturze" buhahahehehe
Ja robiłem hamburgery jak pokazał i faktycznie zajebiste jak z mcdolana
Też mi "domowe" piwo. To tak jak zamiast oranżady z sklepu, pić oranżadę w proszku. Facet warzy piwo z "gotowca" co mu dostarczyli już obrobione i przygotowane. Słowianie pili lekkie piwo jak herbatę z dużą zawartością chmielu, że wywar aż był zielony.
Kee? pędzisz piwo???!!!!!!!"!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów