📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Techno ma wiele odmian tak samo jak metal.
Iron Maiden i Asphyx bardzo się różnią.
Tu jest fajne techno
Tu jest fajne techno
hogg napisał/a:
Techno ma wiele odmian tak samo jak metal.
Tu jest fajne techno
To nie jest Techno a Hardcore. Te dwa style mają ze sobą wspólnego tylko to, że oba to elektronika. Nic więcej.
O dziwo ja thunderdome ,terrordrome , hardcore lubie . mam nie ktore czesci jeszcze na kasetach. z tym czerwono żółtym trójkątem WARNING!!! 100% hardcore (dystrybucji Gm Music)
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Magnus napisał/a:
Nie ma jeszcze żadnego komentarza o białych rękawiczkach, dropsach, blacharach, dresach i wiejskich dyskotekach? Dziwne...
Bo to nie techno, tylko zwykłą VIXA z dropsami i rekawiczkami.
Pulsdriver napisał/a:
Do tego filmu można wstawić też srocka metal i inne tego typu gówno.
Nie zeraj sie.
Film sam w sobie rozbawił mnie, trzeba mieć dystans do tego, że ktoś hejtuje akurat gatunek muzyczny który lubisz, jeżeli robi to w sposób inteligentny, zabawny, wymagający jakiegoś wkładu własnego - tak jak ten film, a nie po prostu techno jest chujowe, bo jest chujowe...
Sam słucham techno, minimalu itd. od dzieciaka, bo po prostu odpowiada mi ta muzyka, nigdy na oczy nie widziałem jakiś dropsów, tabletek itd. kilka razy fetę bądź kokainę sam nie wiem co to było, jakieś białe, a potrafię wybawić się przy tej muzyce do rana, moi znajomi tak samo więc na prawdę nie wiem dlaczego kojarzy się to głównie z ćpańskiem.
Davidzior napisał/a:
To nie jest Techno a Hardcore. Te dwa style mają ze sobą wspólnego tylko to, że oba to elektronika. Nic więcej.
Ja jestem starej szkoły i dla mnie hardcore to:
Ale głupie(nie, nie oceniam tak bo lubie Techno). Poza tym większość ludzi ma taką wiedzę o Techno, że wszystko co ma "kick" - nazywają Techno.
Lepsze marne techno niż "wypociny" gamonia rapera... Takie moje zdanie
Każdy słucha tego co lubi. Ja słucham metalu, rocka, techno, dubstepu, hardcore, klasycznej, poważnej, rapu(tylko dobry) i hip hopu(tylko dobry). Wszystkiego co się podoba. Tylko nie reggae i pionków co "nawijają"
Każdy słucha tego co lubi. Ja słucham metalu, rocka, techno, dubstepu, hardcore, klasycznej, poważnej, rapu(tylko dobry) i hip hopu(tylko dobry). Wszystkiego co się podoba. Tylko nie reggae i pionków co "nawijają"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów