📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dużo więcej filmików jest pod nazwą gopher buster.
Krety są pod ochroną za wyjątkiem ogrodzonych terenów typu szkółki i ogródki.
Sposób działa również na nornice.
Krety są pod ochroną za wyjątkiem ogrodzonych terenów typu szkółki i ogródki.
Sposób działa również na nornice.
Chciałabym zobaczyć jak na jakiegoś inteligenta bryzgają krecikowe flaki, a nie sama ziemia...
Ciekawe kiedy ktoś wrzuci filmik z działania łapki pirotechnicznej (bodajże "Target" coś takiego produkuje).
W Wilanowie też tak się bawili z tym że używali propan-butanu czyli normalnej butli z gazem. Oczywiście zajęli się tym przyszli inżynierowie z Politechniki Warszawskiej. Troszkę źle wyliczyli ilość gazu potrzebnej do wytępienia krecika i cała sytuacja skończyła się tak że całkiem nowa chałupka za jakieś 300 tyś zł musiała zostać rozebrana. Niestety zdjęć nigdzie nie ma z tego zdarzenia ale znajomy saper, który został wezwany na miejsce powiedział że cała posesja wyglądała jak mały poligon.
rockface123 napisał/a:
ja mam lepszy pomysł
1.Kup butle z gazem
2.Znajdź nore skurwiela/tunel wykopany przez niego
3.Wsadź tam butle z gazem
4.Odkręć gaz pokaż chujowi co to HOLOCAUST
Wypróbowane przezemnie, niestety nie działa
Panowie spokojnie,może nie wrzucam filmów,ale żeby się mnie od razu pozbywać.No kurwa proszę Was.
A tak no serio co do punktu drugiego:
"2.Znajdź norę skurwiela/tunel wykopany przez niego ".
Kret nie ma jednej nory,to nie lis.Kopie tunele tworząc sieć połączonych "nor" więc pomysł odpada.
A tak no serio co do punktu drugiego:
"2.Znajdź norę skurwiela/tunel wykopany przez niego ".
Kret nie ma jednej nory,to nie lis.Kopie tunele tworząc sieć połączonych "nor" więc pomysł odpada.
Myślałem, że jak ten kret był w rogu to on go widelcem dźgnie, zdepcze albo podpali a tu kurwa sie pierdoli z jakimś gównem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów