📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na cholerę komu takie bajcy? o0 Weź się podrap albo odbierz telefon....
o ja jebie, ale kalectwo
Ale jesteście głupi. Po co się tak spinacie, że daje gainera psu? Dla waszej wiadomości to są węglowodany i białko takie jak w zwykłym pożywieniu. Tak jestem ekspertem i mam więcej w łapie niż większość z was w udzie. Pan wyżej to Rich Piana twarz Mutant'a.PIS JOŁ
kurwa jaki bijacy w oczy przyklad: paker co se w jaja wstrzykuje jakies hormony i inne odzywki i pierdolniety pitbul ktorego tez pasie jak wieprza
a fujarka od sterydów pewnie jak makaron lubelski
sasim napisał/a:
kiedyś temu psu odjebie i mu obgryzie ryło ..
dlaczego?
powiedz lepiej co twojemu ojcu odjebało, że spłodził gówno, które nie wie o czym pierdoli
kilerlulu napisał/a:
a fujarka od sterydów pewnie jak makaron lubelski
Tu cię zaskoczę, od sterydów nie maleje fujarka, ew. występuje tzw. atrofia jąder (odsyłam do wikipedii). Tak to wygląda u kulturystów (złudzenie optyczne), ponieważ wielkość ich ud jest 2-krotnie większa niż u przeciętnego kowalskiego.
Co kto lubi, ale mnie się zdaje, że naładowanie sobie takiej masy jedynie oszpeca, nie jak myślą kokszący praktykujący, uatrakcyjnia. Oczywiście kwestia gustu.
Lecz upada tu i argument siły. Oczywistym wydaje się fakt, że dobrze zbudowany 80 - cio kilowiec ma i lepsze predyspozycje do bitki niż jego wzrostu 140 kilowiec. Przeciętnego koksa z siłowni ponad 120 kg, tak prawdę mówiąc, położyłby 70 kilogramowiec po szybkim kursie popularnej sztuki walki.
Lecz upada tu i argument siły. Oczywistym wydaje się fakt, że dobrze zbudowany 80 - cio kilowiec ma i lepsze predyspozycje do bitki niż jego wzrostu 140 kilowiec. Przeciętnego koksa z siłowni ponad 120 kg, tak prawdę mówiąc, położyłby 70 kilogramowiec po szybkim kursie popularnej sztuki walki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów