📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A kameruj dalej...
Poprawej polszczyzny się pierw trzeba nauczyć, dopiero potem "kamerować"!!!!
Mega montaż, wcale nie musi być 100xkurwa w filmiku żeby był ciekawy, pięknie ktoś ogarnął x]
Za tysiąckrotne powtórzenie - nie ma piwa.
Jeśli chcę coś obejrzeć raz jeszcze, to po prostu włączam ponownie. -.-
Jeśli chcę coś obejrzeć raz jeszcze, to po prostu włączam ponownie. -.-
Executtor napisał/a:
@ up
Moja też się cieszyć, że Ty mieć blisko Biała Podlaska! Ty teraz tam iść i skoczyć jak ta maszyna z góra na dół!
Długo nad tym myślałeś?Nie będę zaczynał z Tobą dyskutować, bo nie mam na to czasu.Ale moim zdaniem jeżeli ktoś Ci da za to piwo to będzie największym niedojebańcem. Pozdrawiam Ciebie Terminatoro Executorze niedojebany pizdolocie.I lepiej wymyśl coś sam a nie prosisz Mamy koleżanki żeby pomogły Ci w odpisaniu na czyjś post.Miłego wygrzebywania rodzynek
TymoOon napisał/a:
Długo nad tym myślałeś?Nie będę zaczynał z Tobą dyskutować, bo nie mam na to czasu.Ale moim zdaniem jeżeli ktoś Ci da za to piwo to będzie największym niedojebańcem. Pozdrawiam Ciebie Terminatoro Executorze niedojebany pizdolocie.I lepiej wymyśl coś sam a nie prosisz Mamy koleżanki żeby pomogły Ci w odpisaniu na czyjś post.Miłego wygrzebywania rodzynek
A co? Głodny jesteś?
MyBijaCZ napisał/a:
A kameruj dalej...
Jeżeli byś nie zauważył to to jest montaż, podkład muzyczny z internetu jednym słowem.
i gdzie jest opcja raportuj na napinaczy pokroju Tymoon?
i działa teraz ?
@TymoOon
Więc nie zaczynaj rozmowy? Po co to robisz? Zazdrościsz piw...to Ci kupię skoro jesteś tak niewykształcony, że nie masz godnej pracy na tyle, by Cię stać na browary- dam Ci je!! czepiasz się o mojego nicku - nieważne co tam ja mam wpisane, czy Ty pizdusiu TymoOonku, postrachuUu sześciolatkóÓów i mentorze przy sklepowej hołoty. Ale jeśli czepiasz się mojej matki to oznacza, że jesteś niedojebanym dałnem bez kultury! Tylko najgorsze ścierwo tak pisze! Gdybyś miał chociaż trochę oleju w głowie i za grosz dobrego wychowania to nei czepiałbyś w naszą zwadę kogokolwiek.
Teraz się pożegnam i zacytuję na koniec:
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem!"
Więc nie zaczynaj rozmowy? Po co to robisz? Zazdrościsz piw...to Ci kupię skoro jesteś tak niewykształcony, że nie masz godnej pracy na tyle, by Cię stać na browary- dam Ci je!! czepiasz się o mojego nicku - nieważne co tam ja mam wpisane, czy Ty pizdusiu TymoOonku, postrachuUu sześciolatkóÓów i mentorze przy sklepowej hołoty. Ale jeśli czepiasz się mojej matki to oznacza, że jesteś niedojebanym dałnem bez kultury! Tylko najgorsze ścierwo tak pisze! Gdybyś miał chociaż trochę oleju w głowie i za grosz dobrego wychowania to nei czepiałbyś w naszą zwadę kogokolwiek.
Teraz się pożegnam i zacytuję na koniec:
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem!"
Skrillex - Scary Monsters and Nice Sprites, to ten pierwszy dubstep w filmiku.
PS. Jakby co jestem metalowcem, ale nie gardzę tym co słucha moja dziewczyna.
PS. Jakby co jestem metalowcem, ale nie gardzę tym co słucha moja dziewczyna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów