18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Mockba 2012-12-21, 13:45
Fajna sprawa, ale wydaje mi sie ze aby wykorzystac w pelni owy system zabawke, trzeba miec rowniez monitor zabawke, obslugujacy najlepiej mulitouch ( dla niekumatych, ekran dotykowy z mozliwoscia dotykania np dwoma palcami - rozciaganie, przyblizanie ), bardzo popularne narzedzie w naszym kraju ( mowa tu o monitorze do komputera, nie smartfonie ), ze wzgledu na cene jak i uzytecznosc. Dwoch myszek podlaczyc sie nie da, wiec korzystanie z windowsa 8 frajdy pewnie nie daje, wrecz uzywanie jednego kursora utrudnia dzialanie.

Od razu mowie ze nie sprawdzalem, wiec to tylko moje zapiski schizofrenika, kiedys moze sprawdze, ale nie widze sie w roli uzytkownika kafelkowego systemu, wesolych swiat.
Zgłoś
Dox 2012-12-21, 13:46
Ja osobiście siedzę na 8 już od 2 miesięcy około i nie jest wcale taka straszna jak ją malują co prawda nie mam dotykowego laptopa co nie daje mi się bawić kafelkami ale myszka wszystko ogarnia. Pulpitu można używać jak w 7 tylko brakuje niestety startu ale daje radę

Co do szybkości to uruchamia się bardzo szybko. A praca w systemie może ciupkę szybsza niż 7.

I z tego co słyszałem to już chyba ostatni windows wydany przez microsoft. Dalsze systemy już niby nie mają mieć tej nazwy.
Zgłoś
jeloo 2012-12-21, 13:48
Mam nieszczęście mieć jednego laptopa z Win Vista. Ale mam też kompa z Win 7 i lapka z Win 8. I tak naprawdę Microsoft tworząc zarówno 7, o czym większość z Was się przekonała, jak i 8 stanął na wysokości zadania. W8 był tworzony z myślą o dotykowych ekranach, jednak wszystko ładnie myszą da się ogarnąć, nie muli się tak jak czasem zdarza się jeszcze W7, nie wspominając o Viście, bo ta tnie się przy pasjansie. To jest naprawdę innowacyjny, biorąc pod uwagę to że pasuje na różne platformy.
Zgłoś
L................2 2012-12-21, 13:48 2
fajnie fajnie ale ja dalej nie wiem jak obsługiwać windows 8
Zgłoś
Swiastak 2012-12-21, 13:49 1
valve jak zobaczył winde 8 to powiedział że wypuści steama na linuxa. miałem przez kilka dni telefon na windowsie i to jest chore po prostu... dupiaty system tradycja została zachowana(dobry system-zły system i tak w kółko;))
Zgłoś
sedes001 2012-12-21, 13:53 78
djpolb napisał/a:

1:15 Bronisław bez wąsów

Też śmierdziela zauważyłem. Myślał, że jak wąsa zgoli to będzie mógł w spokoju kupować świąteczne prezenty za pieniądze podatnika ale został zdemaskowany. Dokleiłem brakujący element, żeby nikt nie miał wątpliwości.
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-21, 13:55 1
id 26 października przeszedłem na 8mke i jestem zachwycony
Zgłoś
cocaine.animals 2012-12-21, 13:55 1
1:56 Raul ? ;d
Zgłoś
michael323 2012-12-21, 14:06
Mnie i tak nie przekonają, że ten windows będzie komuś odpowiadał poza gospodyniami domowymi i starymi ludźmi którzy normalnego kompa nie obsłużą to zrobili jakieś kafelkowate niewiadome co.
Zgłoś
N................s 2012-12-21, 14:26
ha opcje ma troche takie same jak xbox still better than apple
Zgłoś
s................y 2012-12-21, 14:26
Ósemka jest beznadziejna. Nie ściągajcie, szkoda czasu.

PS Te okienka można sobie wyłączyć, a wtedy macie po prostu 7 wzbogaconą o chujostwa.
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-12-21, 14:30 3
Śmieszniejsza by była, jak by dali dziecko z dałnem.
Zgłoś
thewhitestar 2012-12-21, 15:41
Jak by to babcia tłumaczyła to ok, wtedy by to miało sens. Ale dziecko? Dzieci akurat takie rzeczy łapią najłatwiej, więc wcale mnie to nie przekonało że 'łatwe'.
Zgłoś
thez 2012-12-21, 18:04
Co do win 8 to wkurwia mnie to ultra nowoczesne chowanie się wszelkich pasków narzędzi. Żeby to były czasy 15" monitorów CRT i rozdzielczości max. 800/600 to bym rozumiał, ale dzisiaj 17" LCD to już praktycznie standard to kurwy nędzy. Chyba można wygospodarować miejsce na jakiś jebany pasek.
Zgłoś
raper900 2012-12-21, 18:35 2
Zauważyliście, że Microsoft na kampanię reklamową windowsa 8 wydaje dużo więcej środków niż na wszystkie poprzednie windowsy razem wzięte? Wszędzie tylko reklamy ósemki. Prawda jest taka, że idioci wypuścili gniota i teraz muszą wydawać kasę na te wszystkie reklamy, żeby ten gniot się jakoś sprzedał. Standardowo też sypnę tekstem, że co drugi windows im wychodzi i tutaj nawet widać wyraźnie analogię do Visty, ponieważ Vista wnosiła wiele nowości do interfejsu graficznego, zupełnie jak obecnie 8 (interfejs aero, podgląd okien), niestety była ona kolosem, która zabierała HDD, RAM i CPU. Kolejny windows 7 jakoś udało się zajebiście zoptymalizować, żeby działał porównywalnie sprawnie jak XP na tym samym sprzęcie. Dlatego uważam, że windows 9 możliwe, że wniesie coś, dzięki czemu całe to modern UI stanie się strawne, niestety nie przewiduję, że to będzie powrót przycisku start lub interfejs aero na starcie.

Na swoim kompie mam siódemkę i ósemkę, ósemka jest jakieś 50% bardziej wydajna. Niestety jakiś sterownik zapewne sprawia, że siódemka zamula, jednak cały czas pracuję tylko na niej, właśnie ze względu bardziej intuicyjnego interfejsu. I na dodatek posiadam ekran dotykowy, dzięki któremu praca... tfu! zabawa z windows 8 powinna być przyjemnością. Niestety jest tak tylko wtedy, gdy ktoś nie wchodzi do pulpitu, a jest to pierwsza czynność, którą robię po zalogowaniu.

Gratuluję tym, którzy doczytali do końca.

Black271 napisał/a:

A pewnie jako innowacja niebieski ekran śmierci będzie teraz interaktywny w W8!!! Great achievement!

Ciekawostka: ekran śmierci w Win9x też był interaktywy, w 90% przypadków wystarczyło wcisnąć Esc, aby się go pozbyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem