📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sraki poza domem niewolno lekceważyć, każdy z nas chyba o tym wie
Kiedyś, za gówniarza, od laski wyszedłem wcześniej pod jakimś gównianym pretekstem. Tak naprawdę czułem, że na zawór napiera sraka-gigant. Biegłem co sił w nogach ściskając uda jak Charlie Chaplin na niemych filmach. Szedłem marszem dzielnie to przytrzymując zwieracz ręką, to ściskając dupę wyprostowany w łuk do tyłu jakby pchany niewidzialną ręką przeznaczenia. Niestety jakieś 100 metrów przed domem przegrałem walkę z grawitacją. Sraka musiała wyjść na zewnątrz, albo w moje spodnie, albo na świeże powietrze. W akcie desperacji, nie mając szans na doniesienie balastu do domowego, sterylnego sracza, zajebałem odłamkowym żywopłot pod jakąś przychodnią. To zmieniło moje życie. Myślę o tym do dzisiaj, a minęło prawie 20 lat.
Najcieżej opanowac srake 50/100 metrow od domu, kiedys po poludniu najadlem się jabłek czy brzoskwini , juz nie pamietam.. i poszedłem grac w pilke z kumplami na boisko zlokalizowane ok 800 metrow od domu! (To bylo przed zamachami na WTC w 2001 roku, kiedy jeszcze dzieciaki nie mialy telefonow z netem, nie bylo facebooka etc-piekne czasy) jako że po kilku godzinach intensywnej gry,ogolnie sportu zaczął bolec brzuszek, postanowilem ze zawijam żagle i ide do chaty (byłem pieszo chodz zazwyczaj na boisko jezdzilem rowerem) .. Po przejsciu 400m juz wiedzialem ze bede srał wodą ... ale szedlem dalej... kazde nastepne 100 m to juz byla typowa walka by nie obesrac sie w spodnie...jednak kiedy pracuja nogi , gównu jest jakby szybciej na zewnątrz! .. Ostatnie 200 metrow , moj mózg jakby przeczuwal ulge po oddaniu tego bagna, zaczal wbrew mej woli popuszczac zwieracze... ale jeszcze walczylem! do klopa zostaly mi doslownie 20m (ok. 5 sekund normalnego chodu) .. Sciągnałem spodnie a tam sama zolto-brązowa woda ... wysralem sie w tujkach przed domem( ale juz wewnątrz w podworku posesji) obsralem przy okazji tez bo jako ze znajdowala sie tam rzadka ciecz, czesc poleciala po nogach! pamietam do dzis, - mysle ze gdybym zrobil to w miejscu publicznym , a psy by to widzialy, odmowilbym przyjecia mandatu, w sądzie bym wygrał , bo potrzeby fizjologiczne czasami zdarzaja sie w miejscach w ktorych ciezko o klozet! Dlatego ja tego chlopaka z filmiku rozumiem !
Najcieżej opanowac srake 50/100 metrow od domu, kiedys po poludniu najadlem się jabłek czy brzoskwini , juz nie pamietam.. i poszedłem grac w pilke z kumplami na boisko zlokalizowane ok 800 metrow od domu! (To bylo przed zamachami na WTC w 2001 roku, kiedy jeszcze dzieciaki nie mialy telefonow z netem, nie bylo facebooka etc-piekne czasy) jako że po kilku godzinach intensywnej gry,ogolnie sportu zaczął bolec brzuszek, postanowilem ze zawijam żagle i ide do chaty (byłem pieszo chodz zazwyczaj na boisko jezdzilem rowerem) .. Po przejsciu 400m juz wiedzialem ze bede srał wodą ... ale szedlem dalej... kazde nastepne 100 m to juz byla typowa walka by nie obesrac sie w spodnie...jednak kiedy pracuja nogi , gównu jest jakby szybciej na zewnątrz! .. Ostatnie 200 metrow , moj mózg jakby przeczuwal ulge po oddaniu tego bagna, zaczal wbrew mej woli popuszczac zwieracze... ale jeszcze walczylem! do klopa zostaly mi doslownie 20m (ok. 5 sekund normalnego chodu) .. Sciągnałem spodnie a tam sama zolto-brązowa woda ... wysralem sie w tujkach przed domem( ale juz wewnątrz w podworku posesji) obsralem przy okazji tez bo jako ze znajdowala sie tam rzadka ciecz, czesc poleciala po nogach! pamietam do dzis, - mysle ze gdybym zrobil to w miejscu publicznym , a psy by to widzialy, odmowilbym przyjecia mandatu, w sądzie bym wygrał , bo potrzeby fizjologiczne czasami zdarzaja sie w miejscach w ktorych ciezko o klozet! Dlatego ja tego chlopaka z filmiku rozumiem !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów