źródło:
http://elektrykapradnietyka.com/17901/jak-ratowac-porazonego-pradem-instrukcja-pierwszej-pomocy-z-1933-r/
Przegląd Elektrotechniczny. Rok XV, 15 Lutego 1933, Zeszyt 4
O kuwra! A jak byłem mały i babcia mi opowiadała historię ze swojego dzieciństwa jak jej wuja piorun trzasnął i go zakopali, żeby ziemia prąd wyciągnęła, to nie wierzyłem.
Niech to nie będzie dla was takie śmieszne. Dziś 70-ciu zdających anestezjologów we Wrocławiu zdaje....
kurwa TRZECH
KURWA TESTY
Poza tym mamy Janigera, Misiewicza, Jakiego, Macierewicza, Kaczora. A kurwa żołnierze wyklęci to co? Żyjemy w czasach gdzie pierdolony łupaszka który wypatroszył 70 cywili polskich, tylko dlatego, że nie chcieli mu oddać forsy, to taki łupaszka jest dziś bohaterem przez prezydenta wznoszonym na piedestały i jednocześnie instytucja IPN na swojej stronie ogłasza proces żołnierzy wyklętych.
żyjemy w czasach gdzie Macierewicz zazdrosny jest o symbolicznego rubla w handlu pomiędzy obcymi krajami, gdzie Kaczor karze ścinać drzewa, palić meblami w elektrowniach, gdzie kontrakt na jabłka do Szwecji jest przez nich zerwany bo mamy 10 krotnie przekroczone pestycydy, fungicydy i herbicydy, gdzie daliśmy sobie zlikwidować laboratoria sanepidu w każdej pipidówie, gdzie obniża się normy bezpueczeństwa i jakości tylko dlatego, że mieliśmy po PRLu i że zachodnie są fajne.
No tak...tak, przypominamy lata 30-ste, naprawdę....tam z głodu protestujący byli przez policjantów rozstrzeliwani na środku miasta.
ech