18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
pATRYKOify 2014-04-27, 12:00 2
Widzę sami eksperci NOS ma o wiele większą temperaturę spalania od benzyny dlatego jeśli jest jego zbyt dużo w mieszance, może dojść do stopienia tłoków i ich zaspawania
Zgłoś
ekspert 2014-04-27, 12:18 6
Pierwszy może ma trochę racji, ale nie jest...

norbi7631 napisał/a:

zrobiło się za ubogo, zaczęło się spalanie detonacyjne i korba wyszła bokiem. Jestem ekspertem

Drugi - idiota, a nie e...

dr_dex napisał/a:

Rozejsc sie kurwa - jestem ekspertem. Na koniec filmiku ewidentnie widac bialy dym wiec: Habemus Papam !!!

[youtube]hwdp://www.youtube.com/watch?v=uZsw1Iweip4[/youtube]

Trzeci -

szefooo napisał/a:

Uwaga! Również jestem ekspertem. Popsuł się samochód.

Max. 250 znaków
Zgłoś
Diux 2014-04-27, 12:21
Taki ładny samochód rozjebali i jeszcze się cieszą...

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
mare30ks 2014-04-27, 12:30 23
Diux napisał/a:

Taki ładny samochód rozjebali i jeszcze się cieszą...

ciesza sie bo nie zyja w takim zjebanym kraju 3 swiata jak nasz gdzie mamy zachodnie ceny i wschodnie wyplaty. zjebal sie? trudno, kupi nowy silnik albo samochod. i nie bedzie musial na niego odkladac 10 lat zeby kupic nowke sztuke z 1999 od dziadka niemca.

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
rigsuit 2014-04-27, 13:11
nie znam się, to się wypowiem, zatarł silnik
Zgłoś
Misiek1035 2014-04-27, 13:16 5
@lowrider99
no ja jebie, tlen wcale nie ochładza "bebechów" tylko płyn chłodniczy.. im zimniejsze powietrze/gaz tym lepsze napełnienie cylindrów, a że podtlenek azotu działa w ten sposób że uwalnia się jeszcze więcej tlenu bo około 33% albo i jeszcze więcej to po prostu tłoki sie zespawały albo stopiły.. jakby zabrakło tlenu to po prostu by zgasł, bo nie mógłby nastąpić zapłon.. Eksperci kurwa
Zgłoś
Leouch 2014-04-27, 13:30
chyba bogaci, bo zamiast plakac to sie smieja
Zgłoś
MArcin911 2014-04-27, 17:05 2
pATRYKOify napisał/a:

Widzę sami eksperci NOS ma o wiele większą temperaturę spalania od benzyny dlatego jeśli jest jego zbyt dużo w mieszance, może dojść do stopienia tłoków i ich zaspawania

Co za idiota
NOS jak to nazwałeś to nie paliwo tylko utleniacz który się nie spala. Podtlenek azotu w wysokiej temperaturze rozdziela się na azot i tlen. Co ciekawe ta reakcja zabiera ciepło, a nie je podnosi. Zawiera w sobie 33% (w powietrzu mamy 21% jak by ktoś był pizda z chemii) co pozwala na spalenie dodatkowego paliwa. Temperatura w cylindrze rośnie z powodu wyższego ciśnienia tam panującego, co można zwalczyć bogatszą mieszanką. Stopienie tłoków i innych elementów w cylindrze przeważnie spowodowane jest przez ubogą mieszankę i spalanie detonacyjne.

* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Zgłoś
magnat9 2014-04-27, 18:21
co sie prujecie auto sie zjebało koniec tematu.

NIE JESTEM RUDY
Zgłoś
kufer111 2014-04-27, 19:53
turbosprężarkę huj strzelił
Zgłoś
bartbartnik 2014-04-27, 20:01 2
To było ewidentnie ich drugie podejście, wcześniej próbowali wlać ropy do dolotu, bo kamerzysta z tyłu osmalony
Zgłoś
BIMBO1985 2014-04-27, 21:19 2
chciał bym widzieć co tam pierdolnęło... A Eksperci od razu rzucają czymkolwiek... A mogło rozjebać wiele rzeczy Od zaworów do tłoków , korbowodów , wału napędowego po wałki lub wałek rozrządu... Usterek może być wiele. Póki nie lezy to świństwo rozebrane na stole to żaden "Ekspert" nie powinien się udzielać Pozdrawiam Mechanik
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów