📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oni są jak PSL. Różnią się tylko stopniem pokrewieństwa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
jebie mnie opinia prostaków
Ale to u nich normalka. Mój znajomy był na truskawkach w Szkocji i byli też przedstawiciele rasy z filmu i mówił, że oni tak się bawią, "zaczepiają" w taki sposób, że wkładali sobie palca w dupe.
Nekromantheon napisał/a:
ja pierdole, rozumiem sobie żarty robić, ale żeby palce do dupy pchać dorosłemu facetowi?
no tak, dziecku to już inna sprawa...
a co na to allach
myszkamiki69 napisał/a:
nie raz miałem taki sen ze ktoś mi wciska otwartą dłoń lub patyk w dupe okropnie cierpie i budzę się z tego koszmaru !! ból okropny
Nie martw się, miałem gorszy sen- dostałem toporem obosiecznym w dupę i ból też był straszny.. nie robić sobie maratonu z wikingów bo potem takie sny.
A 20 kwietnia w dzień zioła śniła mi się beczka wypełniona topami po brzegi a obok wielki grinder i gigantyczne bletki.
Są sny piękne i są sny straszne
jakiś specjalista wypowie się o co tu chodzi? co to kurwa ma być?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów