📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Shadownik napisał/a:
kto nie walił w kisiel niech pierwszy rzuci kamień
Nie... Kto nie walił w błoto niech pierwszy rzuci kamień...
Niektórzy wejdą do krwawej rzeki, ale tylko nieliczni są na tyle odważni by zanurzyć w niej usta...
Shadownik napisał/a:
kto nie walił w kisiel niech pierwszy rzuci kamień
Piszesz to do sadoli... tysiącami kamieni chce dostać w łeb, samobójca jebany
Mam ziomka, który chlapnął kiedyś lasce najebany podczas krwawicy ;D Rano jak się obudził darł się jak pojebany, że kogoś zagryzł ... taki to był marynarz!
klasykiem:
Trzeźwiejący gość patrzy w lustro po przebudzeniu, spostrzega mordę we krwi i sznurek wystający z ust. Myśli sobie:
"Boże spraw żeby to był Lipton"
Trzeźwiejący gość patrzy w lustro po przebudzeniu, spostrzega mordę we krwi i sznurek wystający z ust. Myśli sobie:
"Boże spraw żeby to był Lipton"
Co to za rycerz co miecza swego w krwi nie umoczy?
ja cie pierdole... usprawiedliwić się może jedynie tym, że był najebany jak szpak i było ciemno. Biedny chłopak
Dobry koń to i po bagnach pójdzie
fantastico napisał/a:
Mam ziomka, który chlapnął kiedyś lasce najebany podczas krwawicy ;D Rano jak się obudził darł się jak pojebany, że kogoś zagryzł ... taki to był marynarz!
Przecież ta "historia" to ze starego jak świat dowcipu
Zawsze znajdą się jakieś cipki, które muszą komuś zepsuć taką chwilę. Jebane kuce, którym pozostaje tylko własna rączka, zrobią wszystko, żeby inni też nie pomacali/poruchali
dla mnie prawdziwym sadolem jest ten , co zrobi minetkę
SpirytusSalicylowy dobrze prawi, polać mu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów