📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TomRar napisał/a:
Zastanawia mnie jak wygląda ten typek po procesie kruszenia? Ktoś, coś na harda?
Mięsko mielone, tylko obsmażyć i ziemniaczkami na niedzielny obiad
Miał odblokować. Jak coś głupio wygląda ale działa to znaczy, że nie jest głupie.
Ma ktoś zdjęcia z Akcji?
Robotnik 1: Kamienie się znowu zablokowały
Robotnik 2: Ok daj łoma to skoczę odblokuje
Robotnik 1: Wyłączyć maszynę?
Robotnik 2: Pojebało Cię? Po co?
Robotnik 1: BHP
Robotnik 2: BHP to tylko zbiór niepotrzebnej teorii dla noobów, profesjonaliści tego nie potrzebują!
Robotnik 2: Ok daj łoma to skoczę odblokuje
Robotnik 1: Wyłączyć maszynę?
Robotnik 2: Pojebało Cię? Po co?
Robotnik 1: BHP
Robotnik 2: BHP to tylko zbiór niepotrzebnej teorii dla noobów, profesjonaliści tego nie potrzebują!
I gitara! pińcet złotyk premii dla nieutulonej w bólu wdowy i następny proszę.
Jeśli to ciapak albo żóte ścierwo to dobrze. Ich tak jest za dużo.
Jeśli to ciapak albo żóte ścierwo to dobrze. Ich tak jest za dużo.
Tak zmarł mój wujek, tylko maszyna trochę inna, ale też z kruszywem XD
Aleo napisał/a:
Ciekawe jak długo umierał, co czuł, o czym myślał...
Umierał 19 sekund, czuł ból, myślał - no to zjebalem.
No kurwa mózg w dupie aż nie do wiary.... a może to była kobieta ? To by wyjaśniało brak mózgu . Ale hujowa śmierć . Ale co by nie było przedstawienie i muzyka gra dalej.
czemu ja placze ze smiechu? koles co kreci czekal. wiedzial. no mistrz
garota napisał/a:
Każdy zasługuje na życie ale kurwa niektórzy pracują na śmierć. Co za pajac, serio tego nawet nie da się zrozumieć. Ryzyko zawodowe to jedno, podejście zdroworozsądkowe to drugie.
A tam pierdolisz... Znasz ataki sklep jak Media Markt? w Krakowie M1 tam na magazynie jest zgniatarka do kartonów która NON STOP się blokuje gdy byłem młody pracowałem i magazynier KAZAŁ włazić o środka i upychać bo taki długo 4-6 m kij nie dawał rady... Szef wymaga sługa musi więc popierdoliłem prace tego dnia , najlepsze JOB MAN zatrudniła mojego kuzyna jak studiował i to samo dostał M1 magazyn i ubijanie kartonów w zgniatarce podziękował xD więc to dalej tak samo jest... Niestety każda praca jest popierdolona gdy nad głową stoi leń pierdolony mający w dupie innych ale potrafiący wyjebać cię i zrujnować życie.
Było już. Kruszarka szczękowa. Na codzień mam z takimi do czynienia. Takie zaklinowania zdążają się bardzo często kilka razy w ciągu zmiany 8h. Ale w życiu nie kazałbym komuś a tym bardziej nie wszedł do pracującej paszczy. Rozklinowanie robi się na PRACUJĄCEJ maszynie bo jak ja zatrzymasz to potem jest mega ciężko uruchomić bo silnik ma obciążenie w postaci kamienia w kruszarce. W normalnych firmach robi się to dużym motem udarowym zamontowanym na ramieniu (takim jak od koparki) i wszystko jest wykonywane z pilota i to zdalnie. Ewentualnie wpuszcza się wielki hak zamontowany na suwnicy i podważa kamień aby się obrócił i ułożył inaczej w paszczy ale nigdy przenigdy nie wchodzi do środka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów