📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Było czy nie było - Oto jest pytanie."
Kto to znajdzie ma skrzyne wódy xD
Kto to znajdzie ma skrzyne wódy xD
To nie są jehowici tylko mormoni. Jehowi są po cywilu, a mormoni są w białych koszulach z tabliczkami z nazwiskiem i w czarnych dżinsach zawsze. Jeżdżą na misje do różnych krajów parami albo trójkami i też gadają, tylko są mniej wkurwiający.
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
"Przyp. 12:15
15. Droga głupiego wydaje mu się właściwa, lecz kto słucha rady, jest mądry. "
Radzę Wam zastanowić się nad swoim zachowaniem i tymi bredniami, które wypisujecie.
PS.
Załączam link do zdjęcia: goo.gl/pPm1JY
Jakbyście go gdzieś spotkali to mu powiedzcie że żartowałem w kwestii kradzieży pieniędzy za jego obraz przez jakiegoś typa z długimi pejsami i ma wrócić skończyć go malować. Bardzo mi zależy.
"Przyp. 12:15
15. Droga głupiego wydaje mu się właściwa, lecz kto słucha rady, jest mądry. "
Radzę Wam zastanowić się nad swoim zachowaniem i tymi bredniami, które wypisujecie.
PS.
Załączam link do zdjęcia: goo.gl/pPm1JY
Jakbyście go gdzieś spotkali to mu powiedzcie że żartowałem w kwestii kradzieży pieniędzy za jego obraz przez jakiegoś typa z długimi pejsami i ma wrócić skończyć go malować. Bardzo mi zależy.
Fake - dlaczego? Wyznawcy tkz. Świadkowie Jehowy, uważają, że Jezus zginął na PALU a nie na KRZYŻU. Symbolu krzyża nie stosują. A tu na tym obrazku na bibliach mają znak krzyża. Więc pewnie to Mormoni.
Nikt nie zauważył, że krzyże są do góry nogami.
I co teraz kurwy ? Nie spaliłem nic bo to nie jehowi tylko mormoni czy inni idioci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów