18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jak się robi bit.
man_of_steel • 2015-02-14, 20:47
Ciekawy filmik jak się tworzy bit. Krótko i treściwie.

Wszystkim co podpierdolą, że było, soczysty chuj w dupę za bycie konfidentem.

Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Zgłoś
razi 2015-02-15, 0:24
Genialna praca kamerzysty, autora pracy. Rozpierdala.
Zgłoś
fyrku 2015-02-15, 1:51 2
Posłucham trancu czy innych przytupajek, ale to tutaj to lekka przesada.

Co do muzyki... kiedyś część z Was zrozumie... zwłaszcza na dobrym sprzęcie.
Zgłoś
drakkarrudy 2015-02-15, 12:22
Poda ktoś link do filmiku z dzieciakiem?
Zgłoś
SkoQ 2015-02-15, 14:31 3
Jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby komuś przeszkadzało to czego ktoś inny słucha
To muzyka do klubów, gdzie bawią się grupy ludzi tańcząc pod wpływem alkoholu Od tysięcy lat się tak bawimy, ma być rytm, barwy i tępo tego rytmu się zmieniają, ale podstawa jest taka sama, ma być umc umc umc, ma się do tego dobrze rytmicznie tupać nogami Jak kogoś to boli to gwóźdź mu w dupę

btw. zna ktoś tytuł kawałka ?

EDIT: znalazłem film z dzieciakiem
youtube.com/watch?v=jTeSMchi_34

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
rai87 2015-02-15, 14:53
SkoQ napisał/a:

(...)Od tysięcy lat się tak bawimy, ma być rytm, barwy i tępo tego rytmu się zmieniają (...)

Tępo to wyglądacie kiedy barwa i tempo muzyki się zmienia.

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
n1troo 2015-02-15, 16:02 1
kiedys bawiem sie FL studio i musze powiedziec że nie jest to takie łatwe jak mogło by sie wydawać
stworzyć jakaś dobrą nute jest problemem bo tworząc kawałem przez jakies 20 godzin i słuchając non stop pod poczatku to po pewnym czasie już w ogole nie ogarniałem czy to co zrobiłem jest dobre i choć twór ten mógł być bardzo dobry to dla mnie już wydała się wielkim gównem... wtedy cały projekt do kosza i znowu inny rozpoczynałem i znowu ta sama historia xd
Zgłoś
Loaloa 2015-02-15, 16:04 1
Jakby taki Mengele miał dobry sprzęt miksujący, to era muzyki elektronicznej zaczęłaby się 70 lat temu.
Zgłoś
TB303 2015-02-15, 16:46 2
@n1troo
Brudasy i tak będą mówić, że muzyka elektroniczna nie wymaga żadnych umiejętności w tworzeniu. Nie stworzyliby dobrego utworu w FL Studio, a co dopiero w takich programach jak Reason czy Cubase. Pomijąc fakt, że współczesne kapele Rock'owe czy Metal'owe korzystają z syntezatorów itp.
Z ignorancją niestety się nie wygra, ale co tam, oni wszyscy wiedzą lepiej co jest muzyką, a co nie - a wszelcy muzycy/producenci się nie znają
@up
Yyyy, a wiesz, że muzyka elektroniczna istnieje od ponad 70 lat(nawet dłużej)?
sard napisał/a:

Muzykę tworzy się przy pomocy instrumentów, a nie kompa.

Widać, że definicja muzyki jest Ci(jaki ja miły) obca.
Kurwa... nawet jak rytmicznie byś napierdalał głową w ścianę, i przy okazji klepał dłońmi o policzki, to byś mógł to nazwać muzyką - o ile to będzie: Organizacja struktur dźwiękowych w czasie.
Zgłoś
Darekck 2015-02-15, 20:30
@up Fl studio jest w pełni profesjonalnym dawem;-) takim samym jak reason czy cubase, zależy na czym komu lepiej się pracuje:-) jeden woli gówno, drugi woli miód
Zgłoś
t................g 2015-02-16, 11:47
rai87 napisał/a:

ps gość posługuje się klawiszami i robi to dobrze, więc to nie gimbaza we Fruity Loopsie

Jak już jesteś taki pro elo w temacie to Image-Line już dawno zmienił nazewnictwo z Fruity Loops na FL Studio. To środowisko do tworzenia muzyka (DAW) na filmiku to co to twoim zdaniem było jak nie FL Studio?
Zgłoś
Kaskaderdx10 2015-02-19, 19:25
MaczoJuh napisał/a:

Podaj mi jeden zespol, jednego solite, dj, ktory stworzyl muzyke bez uzycia kompa Bez zadnej ingerencji sprzetu elek....

co? niby NIKT nigdy nie stworzył muzyki bez elektroniki? błagam...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów