Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja powiem dowcip.
Podchodzi ratownik do gościa na basenie i mówi:
- Proszę nie sikać do basenu.
- Ale przecież wszyscy sikają...
- No tak, ale nie z trampoliny.
Rozjebałeś mnie tym kawałem.
Nie.. mi się jakoś kurwa nie zdarzyło, nie jestem jakimś dzikusem z afryki który kurwa nie umie zapanować nad pęcherzem.
Nas oszukasz,Pana Boga oszukasz,Ale życia nie oszukasz.
Nie.. mi się jakoś kurwa nie zdarzyło, nie jestem jakimś dzikusem z afryki który kurwa nie umie zapanować nad pęcherzem.
a ja coś czuję, że w tym momencie pociekło
Czyli przez całe życie kompałeś się w szczochach innych
teraz dla takich niektórych amantów sikania w basenie, polecam wychodzić z wody, jest tam dodawany specjalny barwnik, który mieszając się z moczem zmienia kolor na niebieski lub czerwony
bzdura, od lat mnie tak wszyscy straszą i nigdy mi sie to nie przydażyło
pamiętając o tym zawsze nasiusiowywuje kropelke i patrze czy się coś nie dzieje z kolorem, a potem siu leje jak scebra
Zacznijmy od tego ze Ty kurwa nigdy nie pływałeś w basenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów