📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Wiedziałem że Wszystkie Mateusze to debile (niestety tez jestem Mateuszem ;/) . Nie dośc ze idiota to jeszcze filmy w winampie ogląda.
To brak mojego kumpla...ja pierdole..
Tu masz więcej sposobów na pauzowanie filmu www.allaboutvideoplayer.us/how_to_pause_movie
sadol z zalozenia mial byc innym miejscem niz maxior itp, bylo to miejsce z dziwnymi rzeczami ktore mialy jakis swoj klimat, ciemny, popierdolony..... niespotykany.
Teraz umieszczacie tu filmy o jakims debilu walacym nie wiem czym- czolem w spacje ?? zeby dac pauze w filmie ??
Takie to ciekawe??
KURWA TROCHE POKORY DEBILE !!!!!!
Po chuj umieszczacie tu takie gnioty??
sadol z zalozenia mial byc innym miejscem niz maxior itp, bylo to miejsce z dziwnymi rzeczami ktore mialy jakis swoj klimat, ciemny, popierdolony..... niespotykany.
Teraz umieszczacie tu filmy o jakims debilu walacym nie wiem czym- czolem w spacje ?? zeby dac pauze w filmie ??
Takie to ciekawe??
KURWA TROCHE POKORY DEBILE !!!!!!
Macie namiar na ACTA .. niech mu zajebia kompa ... bo te filmy pewnie z nielegalnego zrodla .... chociaz na cos sie to gowno przyda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów