📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krishna napisał/a:
kurwa, powiedzcie mi czy zwierzęta mają taki dystans do siebie..
mówisz o polaczkach, pewnie nie
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
mówisz o polaczkach, pewnie nie
Stary , wez to zmien , bo zostaniesz zbiczownay przez wszystkich sodolów
@Rafao jak się w Finalndii pytali czy w Polsce mamy zwyczaj sauny wyjaśniłem im to tak:
nasze kraje są praktycznie jednakowe co do sauny - w Finlandii jest wódka i sauna, w Polsce jest sama wódka.
nasze kraje są praktycznie jednakowe co do sauny - w Finlandii jest wódka i sauna, w Polsce jest sama wódka.
Prezioo napisał/a:
Stary , wez to zmien , bo zostaniesz zbiczownay przez wszystkich sodolów
Oddaję urynę na "sadoli" na wózeczkach, są czarnoskórzy i czarnuchy, są Polacy i polaczki, więc w czym rzecz pastuchy?
Parodia czarnuchów przez czarnuchów. W dodatku dobre :doublebrowar:
Murzyny są całkiem spoko, bo szybko biegają dzięki czemu jest rozwój stoperów, przez 200-300 lat budowali ładnie gospodarkę UK, Holandii, USA itp., oraz dali nam wiele kawałów i kawałek "Chief Rocka"
Za to jebanych arabów to ja kurwa tak nienawidzę, że aż myślę żeby pójść do wojska, żeby móc rozpierdalać kraje arabskie
Za to jebanych arabów to ja kurwa tak nienawidzę, że aż myślę żeby pójść do wojska, żeby móc rozpierdalać kraje arabskie
Śmianie z czarnych ludzka rzecz, to nie musi być rasizm wcale, ja np. serio nic do nich nie mam. Do nikogo nic nie mam, tylko pamiętam o fakcie, że czarnych Polaków nie ma, nie było przez tysiąc lat aż do teraz. A jak któryś się za takiego podaje - pod ściane i ostrzegawczy strzał w tył głowy.
Co kurwa drugi komentarz "ja nic nie mam do murzynów, jaki polak ma taki dystans do siebie?". To Ci kurwa baranie odpowiem, dystans do siebie idzie w parze z inteligencją, a więc jeżeli mamy głupi naród to trudno aby ktokolwiek tu miał dytans. A jeżeli ktoś się na mnie spruje w tym momencie, bo zjechałem wasz post... spierdalaj, bo jesteś kurwa hipokrytą, a w dodatku jesteś gorszy od tego czarnucha w filmie. Pis jou.
uwielbiam typa. zabawny kolo, duży dystans do siebie, zrobił fajnego harlem shake'a i dobrze gra w fifke
Rafao napisał/a:
Ten przynajmniej potrafi nabijać się ze stereotypów na temat czarnych. Ciekawe ilu Polaków potrafi nabijać się ze stereotypów na swój temat?
Kilka milionów - idąc na wybory i oddając głos na PO
Gdzie znajde more videos xd ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów